En Ucuz Uçak Bileti ve Uçuş Arama Motorları

uçak bileti ve uçuş arama

Uçak bileti alacağınız zaman o şehre hangi uçuşların yapıldığını görmek için tek tek tüm hava yolları sitelerinde gezip zaman kaybetmek yerine bu işlemi tek siteden toplu şekilde yapmanızı sağlayan uçak bileti ve uçuş arama motorları olduğunu biliyor musunuz? Bu tarz bilet arama motorları, gideceğiniz havalimanına olan tüm uçuş ve seferleri size gösterecekleri gibi en ucuz uçak biletini de isterseniz satın almanızı sağlayacaklardır.

En ucuz uçak bileti bulmak için internet başında saatler harcamak uçak bileti ve uçuş arama motorları ile sizin için sorun olmaktan çıktı. Tek yapmanız gereken bu sitelerden 2-3 tanesinde uçacağınız tarihteki uçuşları ve seferleri aramak ve sizin için en uygun olan saatleri seçip uçak biletinizi satın almak.

Uçak Bileti ve Uçuş Arama Siteleri Güvenilir Midir?

Normalde uçak bileti rezervasyonu yaptığınız seyahat acentelerinin sahip oldukları sertifikalar ve meslek odaları kayıtlarının aynıları bu sitelerde de bulunur. İlgili yeterlilik belgelerine sahip olmayan şirketler uçak bileti ve uçuş arama motoru açamazlar. Açsalar bile online ödeme şirketleri ile çalışamazlar. Aşağıda yer verdiğimiz siteler bu alanda tüm dünyada hizmet veren ve yüzlerce çalışanı bulunan arama motorlarıdır. Genellikle bu sitelerin sahipleri turizm sektöründe çalışan ve global seyahat acenteleridir.

Nasıl En Ucuz Uçak Bileti Satabiliyorlar?

Bu tarz şirketler sene başından hava yolları ile masaya otururlar ve toplu şekilde peşin parayla o havayolunun her uçuşundan belirli sayıda bilet satın alırlar. Bu sayede ucuza mal ettikleri biletlerin üstüne cüzi bir kar marjı koyarak sürümden kazanma yöntemi ile ucuz uçak bileti satarlar.

En Ucuz Uçak Bileti ve Uçuş Siteleri:

Jetradar.com

Jetradar özellikle Avrupa, Amerika ve Kanada uçuşlarında uygun uçak bileti bulabileceğiniz bir sitedir. Ülkemizde henüz keşfedilmemiş olsa da fiyatları kontrol ettiğinizde çok şaşıracağınızı düşünüyoruz. Yaptığımız test aramalarında belirli rotalar için beklemediğimiz fiyatları Jetradar.com’da yakalayabildik.

Site Adresi: www.jetradar.com

Vayama.com

Dünyanın birçok havayolu ile anlaşması bulunan diğer bir uçuş arama sitesi de Vayama.com dur. Özellikle Asya ve arap yarımadasında bulunan ülkelere aktarmasız uçuşları ile göze çarpan Vayama’da Uçak bileti aramaları yapabileceğiniz gibi site üzerinden otel rezervasyonu ya da araç kiralama yapabiliyor olmanız.

Site Adresi: www.vayama.com

Flightnetwork.com

Güney ve Kuzey Amerika kıtalarına yolculuk yapacaklar için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir uçuş arama sitesi olan Flightnetwork.com bu bölgelerdeki otel rezervasyonu alanında da oldukça kuvvetli bir sitedir.

Site Adresi: www.flightnetwork.com

Exit mobile version