Yeni Doğum Yapan Anneye Hediye Önerileri

Dünyanın en kutsal duygusu şüphesiz ki annelik duygusudur. Yeni doğum yapmış bir kadın için hayatın en anlamlı günleri ve bebeğini kucağına aldığı ilk zamanlardır. Yakın bir arkadaşınız veya eşiniz bu duyguyla yeni tanışmış ise, sizde ona küçük bir hediye alarak yanında olduğunuzu ve sevincini paylaştığınızı belli etmek isteyebilirsiniz. Durum böyle olduğunda akıllara gelen ilk soru; yeni doğum yapan anneye hediye olarak ne alınacağıdır.

Pırlanta Kolye

Doğum yapan kişi eşiniz ise, çok daha özel bir araştırmaya ihtiyaç duyacağınız muhakkak. Anca biraz fikir oluşturabilmek adına tavsiyemiz işe zamansız bir hediye tercihi yapmakla başlamanız. Eskimeyecek ve o günün büyüsünü her baktığınızda hatırlatacak değerli bir kolye iyi bir seçenek olabilir. Bu özel zamanlar için tasarlanmış anne bebek temalı bir kolye eşinizin çok hoşuna gidecektir.

Bebek Bakım Kitabı

Yeni doğum yapmış bir anne adayının; özellikle de ilk doğumunda ne kadar çok bilgiye ihtiyacı olduğu tahmin dahi edilemez. Bu nedenle bu yönde bir kitap onlar için son derece faydalı olacaktır.

yeni-dogum-yapan-anneye-hediye

Fotoğraf Çerçevesi

Her ne kadar dijital ortamın fotoğraf depolamak için fazla gelişmiş teknolojileri hayatımıza girmiş olsa da basılmış çerçeveli bir fotoğrafın yeri kolay doldurulamaz. Çoğu anne için en güzel hediyelerden biri, bebeği ile beraber olduğu çerçevelenmiş güzel bir fotoğraftır.

Kişisel Bakım Malzemelerinden Oluşan Set

Doğum yapmış olan kişi yakın bir arkadaşınızsa ona makyaj malzemelerinden ya da bakım kremlerinden oluşan ufak bir set hediye edilebilirsiniz. İlk günler kişisel bakımlarını unutacak olan anneler için güzel bir hatırlatıcı olacaktır.

Bebek Kıyafeti

Anne için alınabilecek hediyelerden bahsediyor olsak da, o günden sonra bebeğini her daim kendinden çok düşünecek bir canlıya dönüşecek olan anne, bu hediyeye sandığınızdan daha çok sevinecektir.

Çiçek

Çiçek hediyeler arasında en naif olmayı her daim başarmıştır. Bu nedenle yeni doğum yapmış bir anneye masumiyetinin simgesi olarak güzel bir çiçek göndermek son derece yerinde bir hediye olacaktır.

yeni-dogum-yapan-anneye-hediye

Uyku

Evet kulağa tuhaf geliyor olabilir. Ama annelerin en çok ihtiyacı olan şey biraz zaman ve uykudur. Eğer yeni doğum yapmış anne ile yakınsanız; birkaç sağlıklı yemek çeşidi hazırlayıp evine gidebilir, ev işlerinde yardım edebilirsiniz. Böylelikle annemiz de biraz dinlenecek vakit bulacaktır.

Oyuncak

İlerleyen zamanlarda, bebeklerin oyuncak ihtiyacını karşılamak adına ne denli büyük rakamlar harcayacaklarını tahmin edemeyeceğiniz yeni anneler için, sevimli ve sağlıklı olduğu garantilenmiş oyuncaklar bulunmaz nimettir.

Yeni Doğan Sepeti

Birçok gerekli ürünü bir arada bulabileceğiniz yeni doğan sepeti anneler için hem pratik hem de güzel bir hediye olabilir. Özellikle yeni doğum yapmış kişiler için benzersizdir.

yeni-dogum-yapan-anneye-hediye

Masaj Seansı

Alternatif bir hediye arayışındaysanız daha iyi bir seçenek bulamazsınız. Bu yorucu dönemde yeni doğum yapan anneye hediye olarak masaj paketi satın alabilirsiniz.

1 İnsan,1 Ağaç

Farklı ve son derece başarılı bir diğer hediye seçeneği ise, yeni doğmuş bebek adına bir fidan bağışı yapmak. Böylece birlikte büyümüş olacaklar ve bebek büyüdüğünde arkasını dayayabileceği bir ağaca sahip olur.

yeni-dogum-yapan-anneye-hediye

Hediye Kartı

Eğer hediyenizin, yeni anne tarafından bir ihtiyaç için kullanılmasını istiyorsanız. Bir bebek mağazasından alınmış hediye çeki de son derece iyi bir öneridir.

Exit mobile version