Yakında Gösterime Girecek 4 Önemli Film

Eğer sinemayı seviyorsanız sonbaharın gelişi sizin için ayrı bir önem taşıyor olmalı. Yazın çıkan blockbuster adayı filmler genel seyirci hitap ettikten sonra Eylül ayından itibaren film festivalleri sinefilleri cezbeder. Bu listede hem sanat filmi olarak tanımlanabilecek hem de daha popüler sayılan, yakında gösterime girecek filmler ile ilgilendik.

1. Suicide Squad – 12.8.16

Suicide Squad Gösterime Girecek Filmler

DC Comics tarihinin en başarısız filmi olarak eleştirmenlerden tarafından tabiri caizse yerin dibine batırılan film, yine de sunduğu farklı nedeniyle görülmeye değer olabilir. Özellikle Joker karakterinin Jared Leto tarafından oynanması tartışmaları yol açmıştı. Ancak eleştirmenler oyunculukların değil senaryo ve yönetmenliğin sorunlu olduğu görüşünde.

2. Cafe Society – 12.8.16

Cafe Society Gösterime Girecek Filmler

Cannes film festivalinde prömiyerini yapan ve Woody Allen imzasını taşıyan Cafe Society özellikle oyuncu kadrosuyla ön plana çıkıyor. 1930’ların Hollywood’unu konu alan ve caz müziği arka plana koyarak ilerleyen film, bir Allen filmi klasiği olarak ilişkiler hakkında farklı sorular sormaya itiyor.

3. Star Trek Beyond – 26.8.16

Star Trek Beyond Gösterime Giren Filmler

J.J. Abrams’tan sonra Justin Lin’in devam ettirdiği Star Trek’in ise 13. filmi ve serinin üçüncü halkası, Ağustos ayı sonunda görücüye çıkacak. Filmde Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor.

4. Ben-Hur – 23.9.16

Ben Hur Gösterime Girecek Filmler

Sinema tarihinde 11 Oscar ödülü alarak önemli bir yer tutan Stanley Kubrick’in 1959 yılı yapımı filminin yeniden çekimi Eylül ayında gösterime başlayacak. 1. Yy.’da Kudüs’te geçen yapımda, Judah Ben-Hur isimli saygın bir adamın yanlışlıkla tutuklanması sonucunda  yıllar süren kölelik hayatı anlatılır. Onu hayatta tutan tek şey ise günün birinde ona ihanet eden en iyi arkadaşından alacağı intikamdır.

Exit mobile version