Vajina Nasıl Beyazlatılır?

Vulva diye tabir ettiğimiz dış genital alan hormon değişimlerine ve yaşa bağlı olarak değişebileceği gibi yanlış epilasyon, jilet ile traş etme, gebelik, terleme gibi sebeplerle de koyulaşabilir. Bu durum kadınlara fiziksel olarak bir sorun yaratmasa da vajinal renk değişimlerinden rahatsız olan kadınlar psikolojik nedenlerle vajina beyazlatma işlemini tercih edebilirler. Vajina rengini açmak için lazerle tedaviyi ya da evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bitki kürlerini de deneyebilirsiniz.

vajina beyazlatma nasıl yapılır?

Lazer ile vajina beyazlatma nasıl yapılır?

Bu tarz işlemlerde (genital bölge sıkılaştırma, renk açma, vajina daraltma ve idrar kaçırma sorunlarında) fraksiyonel karbondioksit (CO2) ve fraksiyonel erbium yag (Er: YAG) lazerler kullanılmaktadır. Bu lazerler aynı zamanda cilt kırışıklıklarını önleme ve sivilce, akne izlerinin giderilmesi için yüz bölgesine de uygulanmakta ve cilde zarar vermemektedir.

Vajinal beyazlatma işlemi ise ortalama 15- 20 dakika sürmekte, işlem öncesinde bölge anestezik krem ile uyuşturulmaktadır. İşlem için tek seans yeterli olmakla birlikte, ağrısız bir yöntemdir. İşlem sonrasında vajinal bölgede yanma, kızarıklık, hafif su toplama meydana gelebilir fakat doktorunuzun vereceği kremle bu yan etkiler giderilebilir.

Cilt kendiliğinden soyularak dökülecek ve alttan daha canlı, açık renkli, parlak bir cilt dokusu çıkacaktır. Yenilenen deri dokusu daha sağlıklı, dolgun ve parlak görünümde olacaktır. Lazer işlemi herhangi bir tehlike oluşturmadığı gibi kısırlık, adet düzensizliği ve cinsel isteksizlik yapmaz.

Vajina Beyazlatmak için Uygulayabileceğiniz Bitkisel Kürler

Zeytinyağı İle Masaj

Her akşam yatmadan önce bikini bölgenize zeytinyağı ile masaj yapmak bölgedeki kararmayı azaltacak, cildi yumuşatacak ve terleme nedeniyle oluşmuş cilt döküntülerini giderecektir.

vajina beyazlatma nasıl yapılır?

Zerdeçal ve Limon Maskesi

1 tatlı kaşığı zerdeçal tozuna birkaç damla limon suyu ekleyerek karıştırın. Banyodan 10 dakika önce bu maskeyi bikini bölgesine haftada 3 kez sürün. Dilerseniz bu karışıma 1 tatlı kaşığı yoğurtta ekleyebilirsiniz.

vajina beyazlatma nasıl yapılır?

Salatalık ve Limon Suyu

Limon suyu ile salatalık suyunu 1 su bardağı dolacak kadar sıkın ve karıştırın. Bu karışıma 1 tatlı kaşığı zerdeçalda ekleyebilirsiniz. 5- 10 dakika sürdüğünüz bölgede bekletin, ardından yıkayın.

vajina beyazlatma nasıl yapılır?

Aloe Vera Jel

Aloe veralı jeller cilt beyazlatmak için mükemmel bir tercihtir, bikini bölgenize sürüp, 5-10 dakika bekletin. Ardından yıkayın.

vajina beyazlatma nasıl yapılır?

Portakal

Biraz portakal kabuğunu ezin ve yoğurt ile karıştırın.
Genital bölge kararması olan yere karışımı uygulayın 20 dakika bekleyin.
Su ile durulayın.

vajina beyazlatma nasıl yapılır?

Bu kürleri düzenli olarak uyguladığınızda vajina renginde birkaç ton açılma görülebilir. Eğer istediğiniz sonucu alamazsanız lazer işlemiyle tek seansta renk açtırma işlemini tercih edebilirsiniz.

Exit mobile version