Sevgilinize Alabileceğiniz 100 TL Altındaki Etkili Hediye Seçenekleri

Hediye, sadece alanı değil vereni de mutlu eder. Değeri ise hiçbir zaman pahasıyla ölçülemez.
Bazen içinde sevgi olan bir cümle dünyaya bedeldir. Biz de sizler için karınca kararınca birkaç öneri sunmak istedik.

Sanattan İlham Alın

Sokak karikatüristine sevgilinizin resmini çizdirin, ona ömür boyu saklayacağı bir armağan olsun.Sevgiliniz / eşinizin fotoğrafını kara kalem çalışmasıyla resmettirebilirsiniz.
Sevgilinizin / eşinizin veya ikinizin birlikte çekildiği fotoğrafı doğal taş bloklar üzerine baskı yaptırabilirsiniz, İstanbul’da bu sanatın mekânı Ortaköy. Hem çok ucuz, hem orijinal, hem de doğal bir hediye vermiş olursunuz.
Akrostiş bir şiir yazın, nerde bende öyle şairane yetenek diyip kenara çekilmeyin, alın elinize bir kâğıt kalem, yukarıdan aşağı adının baş harflerini yazın, ilham kendiliğinden gelecektir. Hatta temize çekmeden, üzerindeki karalamalara dokunmadan öylece, ister rulo yaparak, ister çerçeveleterek verin.
En güzel anılarınızı el yazınızla yazdığınız bir günlük hediye edebilirsiniz. Kalan sayfaları da anılarınızla o doldursun.

Nostalji Yaşatın

Eskiden, nişanlanan ve evlenenlere “Allah bir yastıkta kocatsın” derlerdi, sebebi de yastıkların bugünkü boyutlarda ve ayrı ayrı değil, uzun ve tek bir yastık olmasıydı. Bu güzel dilek tek bir yastıkta yatıldığını düşününce ne kadar anlam kazanıyor değil mi. Hadi hem nostalji yapın, hem de farkınız olsun. Yastığınızı hazırlatıp kılıfına “Bir yastıkta kocayalım” yazdırabilirsiniz.

Çocukluğunda en sevdiği yiyecek içeceklerin neler olduğunu bilir / öğrenirseniz, internetten temin edebileceğiniz nostaljik bir paket hediye edebilirsiniz. Belki çoğu şimdi piyasada olmayan şekerleme, gazoz, çiklet.. vs, paketin içindekileri görünce oldukça sevinecektir. Ardından dilek feneri alıp birlikte uçurabilirsiniz.

Mahallenizden bir çocukla önden anlaşarak sevgilinize farklı bir mutluluk yaşatabilirsiniz. Nasıl mı? Önce kendi cümlelerinizle sevginizi anlatan bir metin yazın, sonra sevgilinizle buluşacağınız yere komşunuzun çocuğunu da götürün, siz el ele yolda yürürken çocuk elindeki sevgi mektubunu sallayıp “Yazıyoor, yazıyor” diye bağırarak size doğru koşsun, tam yanınıza geldiğinde elindeki sevgi mektubun sallayıp “Ali abinin Ayşe ablaya aşkını yazıyor” diyerek sevgi mektubunuzu sevgilinize uzatsın.

Bir sokak çalgıcısı / çalgıcılarıyla daha önceden anlaşarak sevgilinizin en sevdiği şarkıyı ikinizin isminin de geçeceği şekilde onların önünden geçeceğiniz zaman söyletebilirsiniz .

İnternetten Yararlanın

İnternette kolaylıkla bulup satın alabileceğiniz ilginç şekillerde birçok hediye seçeneği var. Örneğin; fotoğraf makinesi görünümündeki cep telefonu kılıfları, araba görünümlü mouse’lar, kredi kartı görünümlü hesap makineleri, gözlük şeklinde paspaslar gibi ilginç hediyeleri de tercih edebilirsiniz.

Her zaman güzel bir etki bırakan, fotoğrafının baskısını yaptıracağınız t-shirt, kupa, bardak, bardak altlığı, kitap ayracı, takvim, puzzle, yastık kılıfı, ajanda, kalem, kalemlik, takı kutusu, cüzdan, çanta, saat, telefon kılıf yaptırmanız da mümkün. “Tüm zamanların en iyi sevgilisi” yazılı bir plaket, oskar heykelciği verebilirsiniz.

Klasiklerden Yanaysanız

Sevdiğinize farklı bir gün yaşatıp şiir dinletisi / etkinliğine götürebilirsiniz.
Erkekler için gömlek, cüzdan, saat, kravat, kemer, anahtarlık, fular..vs ; kadınlar için takı, parfüm, saç tokası, bileklik, broş, şal.. vs alabilirsiniz.
Atkı ve bere örebilirsiniz, hem el emeği göz nuru, hem de oldukça uygun bir fiyata mal edebileceğiniz anlamlı bir hediye. Tuttuğu takımın renklerini tercih ederek bir taşla birkaç kuş vurmanız da mümkün tabi.
En sevdiği yazarın bir kitabını sevgilinizin adına imzalatıp hediye edebilirsiniz.
Tema Vakfı ile iletişime geçerek sevgilinizin adına ağaç diktirebilirsiniz, bu belki de hayatında alacağı en anlamlı hediye olacaktır, sayenizde artık sevdiğinizin de bir dikili ağacı var.

Exit mobile version