Eşinizi Havalara Uçuracak 8 Farklı Sürpriz

Kuşkusuz hepimiz eşlerimiz tarafından sevildiğimizi bilsek de bazen bunu farklı şekillerde hissetmek isteriz. Bu durum karşı taraf için de geçerlidir. Sevdiğimiz insana olan en özel hislerimizi anlatabilmek için arada sırada ufak sürprizler yapmak karşımızdaki insanı oldukça memnun edecek ve ne kadar sevildiğini bir kez daha anlamasını sağlayacaktır. Orijinal bir sürpriz konusunda ne yapacağımıza karar veremiyorsak, günümüzde popüler olan bazı sürpriz önerileri var. Bu önerilerden kendimize, eşimize ve bütçemize uygun olanı seçerek sevdiğimiz insana hoşça vakit geçirtebilirsiniz.

Balon ile Peri Bacaları Seyahati ve Hafta Sonu İçin Gezi Peri Bacaları Balon

Hayatınızın herhangi bir döneminde Peri Bacaları’nı ziyaret etmediyseniz, dünya üzerindeki birçok turistin gelip görmekten keyif aldığı bu doğal güzelliğe sevdiğinizle birlikte tanıklık etme fırsatı bulabilirsiniz. İş hayatının yoğun temposundan bunalan ve zaman zaman sıkılan eşinizi bir hafta sonu kaçamağı ile Nevşehir’de bulunan Peri Bacaları’na götürmek ve balon ile geziye çıkartmak ona hiç unutamayacağı kadar güzel bir hafta sonu yaşayacaktır.

Fotoğraflar İçin Led Işıklı ve Kalpli Çerçeve Led Işıklı Kalpli Çerçeve

Özellikle fotoğraf çekmekten ve çekilmekten keyif alan eşler için çok uygun olabilecek bu hediye seçeneğinde etrafı led ışıklar ile aydınlatılan ve kalp şekline sahip olan fotoğraf çerçeveleri ile manalı bir sürprizi eşinize sunabilirsiniz. Bu hediyeyi hazır olarak satın alabileceğiniz gibi internetteki hazırlama videolarını izleyerek kendiniz de yapabilirsiniz. Led ışıklar ile en karanlık ortamlarda bile fotoğraf çerçeveleriniz ışıl ışıl parlayarak sevdiğiniz insanı mest edecektir.

Baş Başa Romantik Bir Akşam YemeğiRomantik Akşam Yemeği

İşin gücün arasında ona yeterince vakit ayırmadığınızı düşünen ve belki de size gücenen eşinizi, hiç beklemediği bir anda yapacağınız sürpriz bir akşam yemeği daveti ile mutlu edebilirsiniz. Şık bir manzarada lezzetli yemeklerin sunulduğu bir restoranda bir yandan güzel şeylerden bahsederken bir yandan da birlikte vakit geçirmenin keyfini sürebilirsiniz.

Bir Oda Dolusu BalonBalon süpriz

Eşiniz yorgun argın eve geldiğinde ona bir oda dolusu balon ile hoş geldin demeye ne dersiniz? Kendi imkânlarınızla şişirerek bir odaya doldurabileceğiniz balonların hazırlanması biraz zahmetli olsa da böyle bir sürprizi beklemeyen eşiniz çok mutlu olacaktır.

Eşinizin İsminden Dövmeİsim Dövmesi

Belki de sonsuz aşkın tanımı olabilecek tek sürpriz eşinizin ismini vücudunuza dövme yaptırmaktır. Bu sürprizin eşiniz için büyük anlam ifade edeceği ise aşikâr.

Eşinizle İstanbul Helikopter Turuİstanbul Helikopter Turu

Sanılanın aksine uygun fiyatlar ile kiralanabilen helikopter turları ile eşinize İstanbul’un eşsiz manzarasını izleterek hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Eşinizin Portresini ÇizmekEş Portre Resim

Eşinizin sevdiğiniz bir resmini karşınıza alarak ve yaratıcılığınızı kullanarak onun portresini çizebilirsiniz. Eğer ben yapamıyorum diyorsanız, profesyonel kişilerden de destek alabilirsiniz.

Mesajlı Butik KurabiyelerButik Kurabiye

Her bir kurabiyede farklı aşk mesajlarının yer aldığı butik kurabiyeler ile eşinize hiç beklemediği bir anda güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Tadı da oldukça lezzetli olan bu kurabiyeleri hazırlayıp satan firmalar ile anlaşarak temin edebilirsiniz.

Exit mobile version