En Popüler Tesettür Giyim Alışveriş Siteleri

İnternetin hayatımıza girmesiyle tesettür giyim alışverişinde de kurallar değişmeye başladı. Artık tesettür alışverişi sadece belirli semtlerdeki mağazalarda yapılmıyor. Online tesettür giyim alışveriş siteleri kurulmaya başladıktan sonra, Türkiye’nin dört bir yanından bayanlar istedikleri tarzda, zevklerine ve hesaplarına uygun tesettür ürünlerine kolayca ulaşıp alışveriş yapabiliyorlar.

Tesettür Giyim Alışveriş Sitelerinden Alışveriş Yapmak Güvenilir mi?

Tesettür siteleri sundukları bazı avantajlarıyla kadınların ilgisini çekiyor. Kredi kartlarına taksit, sorgusuz ürün iade ve değişimi, kapıda ödeme, ünlü tasarımcıların kolleksiyonlarını barındırması gibi pek çok cazip fırsatları tüketicilere sunmasıyla son yılların tercih edilen alışveriş trendi olduğu söylenebilir.

Ülkemizde hala online alışveriş sitelerine güven konusunda  problem yaşıyoruz. Aslında bir dükkandan alışveriş yaptığınızda dolandırılma ihtimaliniz ne ise daha azını tesettür sitelerinde görebiliyorsunuz. Popüler tesettür siteleri her ay yüz binlerce lira ciro yapan, yüzlerce çalışanı olan ve vergisini veren resmi şirketlerdir. Normalde bir semt mağazasından alışveriş yaptığınızda başınıza gelecek bir haksızlıkta hakkınızı nasıl tüketici hakem heyetinde savunuyorsanız, internetten tesettür giyim alışverişi yaptığınızda da başınıza bir haksızlık gelirse yine hakkınızı bu yolla savunuyorsunuz. Bununla birlikte, kredi kartınızla alışveriş yaptıysanız eğer, artı resmi bir belgeniz de olmuş oluyor. Bu gibi durumlarda bankanız da sizin arkanızda oluyor. Güvenle bilinen tesettür sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz. Aklınızda soru işareti kalırsa kapıda ödeme yöntemiyle de alışverişinizi yapıp kendinizi daha da güvenli tutabilirsiniz.

Güvenilir Tesettür Giyim Siteleri Listesi

Sizler için tesettür giyim sektörünün en büyük ve güvenilir alışveriş sitelerini inceledik ve içlerinden en beğendiklerimizi bu listeye dahil ettik. Gelin bu siteleri birlikte inceleyelim.

ÂLÂ Tesettür

alatesettur.com

Seçkin markaları ve özel koleksiyonları satışa sunan Ala Tesettür, kolay kullanımlı sitesi ve kapıda ödeme seçeneği ile listemizdeki yerini alıyor. Giyiminde tarz sahibi olmak isteyen kadınlar düşünülerek kombin seçenekleri de sunan site bir Bursa şirketi. Siparişleri 24 saat içerisinde kargoya vermesi, yurt dışına da gönderim yapması ve koşulsuz ürün iadesi sitenin beğenimizi kazanan diğer özelliklerinden.

Beğendiğimiz ÂLÂ Tesettür Ürünlerinden Bazıları:

SefaMerve

sefamerve.com
Sosyal medyayı en iyi kullanan ve bu yolla 2015 yılında 60 milyon TL’den fazla ciro yapan en büyük tesettür e-ticaret sitelerinden birisi olan SefaMerve.com listemize gönül rahatlığıyla eklediğimiz sitelerden bir diğeri. SefaMerve.com sitesinin kurucusu Metin Okur Bey ve kız kardeşi Oya Okur Erciyeş hanımın azimli çalışmaları sonucu kısa sürede en büyüklerden biri olmayı başarmışlar.

Beğendiğimiz SefaMerve.com Ürünlerinden Bazıları:

ModaNisa

Modanisa Tesettür Sitesi
Modanisa Tesettür Sitesi

Muhafazakar bayanlara yönelik giyim alışveriş sitesi Modanisa.com sektöründe lider bir e-ticaret sitesidir. 2011’den beri faaliyet gösteren bu web sitesi, 140’ın üzerinde çalışan ve 50 milyon lira üzeri değerleme ile tesettür siteleri listemizde tepelerdeki yerini alıyor. Kapıda ödeme, bol çeşit, internet sektörünü iyi bilen kuruculara sahip olması gibi birçok özellikle beğenimizi kazanıyor. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz bir tesettür alışveriş sitesidir.

Beğendiğimiz ModaNisa.com Ürünlerinden Bazıları:

Tozlu Tesettür

Tozlu_tesettur_urunleri
Genelde büyük e-ticaret siteleri İstanbul firmalarıdır ve bu algıyı yıkan sitelerin sayısı bir elin parmağını geçmez. Tozlu.com da belki de 2015-2016 yılında adından en çok söz ettiren alışveriş sitelerinin başında geliyor. Tozlu, o kadar hızlı büyüyor ki e-ticaret sektörüne taze kan kazandırdı ve umutları artırdı.

Yıllar boyunca tekstil sektöründe edindiği tecrübeyi internete hakkıyla taşıyan Tozlu.com giyim alışveriş konusunda geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Normalde tesettür Tozlu.com’da bir alt kategori konumunda ama gerek ürün çeşitliliği gerek uygun fiyat stratejisi gibi nedenlerle Tozlu.com tesettür giyim alışveriş siteleri denince akla ilk gelenlerden.

Tesettür giyime verdiği önemi Diesre.com’u kurmasından da anlayacağınız Tozlu.com özellikle ucuz tesettür alışverişi yapmak isteyen her kadının mutlaka ziyaret etmesi gereken bir tesettür giyim sitesi.

Beğendiğimiz Tozlu.com Ürünlerinden Bazıları:

Diesre

diesre_tesettur_giyim
Sitesinin ziyaretçi dostu olması, site tasarımının modern ve şıklığı bir arada barındırması, diğer tesettür alışveriş sitelerine göre daha fazla tasarımcının koleksiyonlarını sitesinde barındırması gibi nedenlerle Diesre.com en iyi tesettür siteleri listemizdeki yerini kolayca hak etti.

Bir Samsun firması olan Diesre de diğer tesettür giyim alışveriş siteleri gibi kredi kartına taksit, kapıda ödeme, ürün iadesindeki müşteri odaklı yaklaşımlarıyla internetten tesettür kıyafetleri satan en popüler sitelerden bir diğeri. Diesre.com güvenilir mi diye düşünmenize gerek yok. Arkasında Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olan Tozlu.com var ve sadece bu nedenle gönül rahatlığıyla siteden alışveriş yapabilirsiniz.

Beğendiğimiz Diesre.com Ürünlerinden Bazıları:

Exit mobile version