Piyasadaki En İyi Fön Makinesi Hangisi? Çok Satan 8 Model

en iyi fön makinesi

Evde saçlarıma ne yaparsam yapayım kuafördeki gibi olmuyor, onlar kurutunca bile daha güzel gözüküyor diye düşünüyorsanız iyi bir fön makinesi ile siz de saçlarınıza kuafördeki gibi şekil verebilirsiniz. Geçmişte kuaförler tarafından kullanılan profesyonel fön makinelerini ancak kuaför aracılığıyla ya da kuaför malzemeleri satan yerlerden temin edebilmek mümkündü. Son zamanlarda özellikle online satış sitelerinin devreye girmesiyle kuaför malzemelerine herkesin erişimi kolaylaştı. Tabii bilinen markaların çok başarılı saç kurutma makineleri mevcut. Fakat saçlarıma evde kolayca şekil vermek, yorulmadan fön çekmek istiyorum ve bunları kısa sürede yapmak istiyorum diyorsanız sizlere kuaförlerdeki fön makinesi markalarından bahsedeceğiz. En iyi fön makinesi hangisi sorusuna cevap aradık. Kullanıcı yorumları, bilinirlik, marka güvencesi, öne çıkan özelliklerini inceledik ve en iyi 8 fön makinesi modelini detaylarıyla yazdık.

Piyasadaki En İyi Fön Makinesi Modelleri

Ventoso V3 Megaturbo 5500

ventoso v3 en iyi fön makinesi
2500 Watt gücüyle Profesyonel İtalyan AC motora sahip Ventoso V3 ile saçlarınıza kısa sürede kolayca şekil verebilirsiniz. Yerli bir firma olan Ventoso’nun ürettiği tüm fön makinelerinin parçaları İtalyan menşeli. Motoru oldukça güçlü olduğu için sadece kurutma ile bile saçlar daha dolgun ve bakımlı görünüyor. Çift fön başlığı, 2 sıcaklık, 2 hız bir de şok soğutma özellikleri var. Ses seviyesi ise 70,2 db. Ventosu’nun en önemli artısı ise kolay ulaşılabilir müşteri hizmetleri servisi. Herhangi bir arıza yaşadığınızda sorununuza kısa sürede çözüm sağlıyorlar. Ventoso V3 Fön Makinesin fiyatı 360 TL.

Parlux 385 Power Light Ionic & Ceramic

parlux 385
Profesyonel fön makineleri içerisinde kendini kanıtlamış bir marka Parlux. Klasik saç kurutma makineleri saçı kurutarak nemini kaybetmesine yol açar. Parlux 385 iyonik özelliği sayesinde fön sonrası saçın nem dengesini korur. 2150 W’lık güçlü motoru ile saçınıza kolayca şekil vermenizi ve 3-5 dakika gibi bir sürede hızlıca kurutmanızı sağlar. Parlux 385 Ceramic & Ionic modeli oldukça hafiftir ve kolay kullanım olanağı sunar. Fön makinesinin 2 sıcaklık, 2 hız ve hızlı soğutma ayarı mevcut. Mor, kırmızı, yeşil, pembe gibi canlı renk seçenekleri ise saç kurutma makinesinin alışılmış görüntüsünden farklı bir alternatif sunuyor. Parlux 385 modelin 2020 yılı piyasa fiyatı  1000 TL.

Elchim Ilfuturo Ionic Fön Makinesi


Elchim Profesyonel saç ekipmanları alanında kendini kanıtlamış, tam 48 ülkede satış ağı bulunan bir İtalyan firması. Elchim Ilfuturo modeli 2150 Watt gücüyle saçınıza zarar vermeden hızlı ve kolay şekil vermenizi sağlar. 2 sıcaklık, 2 soğuk üfleme kademeli ayara sahiptir. Isı ve hız ayarları sayesinde özel saç tipiniz ve stil gereksinimleriniz için mükemmel sıcaklık / hız kombinasyonunu seçmenizi sağlar. Elchim fön makinesi uluslararası dizayn ödüllü tasarımı ile kolay kullanım imkanı sunar. Fön makinesini online satış sitelerinde kolayca bulabilirsiniz. Elchim Ilfuturo profesyonel fön makinesi 500- 600 TL fiyat aralığında satışa sunulmaktadır.

Powertec Turbo Profesyonel Fön Makinesi

Sırada bu senenin en çok satan ve en uygun fiyatlı fön makinesi var. Powertec Tr-901 profesyonel fön makinesi 1900 Watt Turbo AC motor ile çalışıyor. Kuaförlerin de en çok tercih ettiği yerli markalardan biri olan Powertec kolay tutuş ve kullanım imkanı sunuyor. 2 kadem sıcaklık ayarı ve soğuk üfleme özelliği olan fön makinesi, 80 TL gibi uygun bir fiyatla satışa sunuluyor.

Turbobella ion9000

Profesyonel fön makineleri içinde en iyilerden ve kolay ulaşılabilir bir marka Turbobella. İyonizer teknolojisi sayesinde kurutma sonrası saçınızda oluşan statik elektriği önlüyor.
2700 Watt motoru ile piyasadaki en güçlü performansa sahip fön makinelerinden biri. Güçlü motoru sayesinde saçınıza çok kısa sürede fön çekebilmenizi sağlıyor. 2 hız ayarı, 2 sıcaklık ayarı, 1 diffüzör başlık (vigo) ve çift fön başlığına sahip ion9000 model fön makinesinin fiyatı 279 TL.

Nitro 3900 Professional 2200W

2200 Watt güçlü motora sahip Nitro 3900 profesyonel kullanım için tasarlanmış olup, evde kullanıma da uygundur. 2 hız ayarı, 2 sıcaklık seviyesi, soğuk üfleme düğmesi ve çift fön başlığına sahiptir. Nitro profesyonel fön makinesi fiyatına oranla oldukça iyi performans sunar. 2020 satış fiyatı yaklaşık 220 TL’dır.

Etap 4030S Profesyonel Seri Fön Makinesi


İtalyan AC Motora sahip Etap fön makineleri içinde en çok satan modeli 4030S. Uygun fiyatıyla öne çıkan fön makinesi diğerleri gibi profesyonel ve bireysel kullanıma uygun. 2500 W motor gücünde olan ürün 6 farklı ısı ayarına sahip. Ürün 2 adet üfleme yönlendirme aparatı ile geliyor. Etap 4030S profesyonel fön makinesinin fiyatı 170 TL.

Schatz Turbo 3500 Profesyonel Fön Makinesi

Schatz, en çok tercih edilen yerli üretim profesyonel fön makinelerinden biri. Profesyonel kullanım için tasarlanmış olan ürün, saçlara diğer kurutma makinelerine kıyasla daha kolay şekil vermenizi ve kısa sürede kurutmanızı sağlıyor. 3 ısı ayarı, 2 kademe ayarı bulunuyor. Fön makinesinin satış fiyatı 149 TL.

Exit mobile version