Morhipo Nasıl Bir Site?

Teknolojinin son hızla geliştiği şu dönemde, İnternet alışverişinin popülerleşmesi ile birlikte Morhipo hepimizin adını sık duyduğu, severek alışveriş yaptığı bir site haline geldi. Göze hitap eden logosuyla, sürekli değişimini görebildiğimiz arayüzüyle, yıldızı da bir o kadar hızlı yükseldi. Toplamda 5 kategoride hazırlanan sitede bulunan kategoriler ise şöyle; Kadın, Erkek, Ayakkabı&Çanta, Çocuk ve Ev&Yaşam. Bu kategorilerde yer alan giyim, teknolojik aletler, mutfak aletleri, kozmetik gibi ürünler Morhipo’da sizi bekliyor. Bu alanların dışında yer alan tüm kampanyalar sekmesinde, bütün kategorileri bir arada görebiliyoruz. 2015’te Digital Age Türkiye sonuçlarına göre moda kategorisinde en iyi uygulama seçildi. Bir çok kadın sitelerine göre de en iyi alışveriş sitesi olarak arama sayfalarında yerini aldı. Almaya da devam ediyor. Peki bu derece başarılı olan Morhipo’yu ayrıcalıklı yapan özellikleri neler?

morhipo7

Belli maddelerle Morhipo,

2011 yılından beri moda ile insanları internet ortamında buluşturan, Boyner Holding çatısı altında kurulmuş olan Morhipo size aradığınız her ürünü bulabileceğiniz bir sosyal mecra aslında. Sitesine girdiğinizde, iki bölümden oluştuğunu görüyorsunuz. İsterseniz sezon ürünlerini ya da o haftaya dair yapılmış indirimleri özel indirim kulübünden inceleyip satın alabilirsiniz. Pek çok dev isimlerle çalışan Morhipo, bu sayede müşterilerine kaliteden ödün vermediğini gösteriyor. Modayı takipten asla vazgeçmeden klas bir görüntü yaratıyor. Özel indirimleri sıklıkla görüyoruz Morhipo’da. Peki bu kadar avantajı neden bir arada görebiliyoruz? Öncelikle, Morhipo bir nevi Boyner’in internet mağazası gibi olduğu için bir çok indirim de müşterileriyle buluşabiliyor. Dönemin revaçta olan markalarının indirimleri zaten müşteriyi direkt kendine çekiyor. Bu şekilde yakaladıkları başarı sitenin tirajını da doğal olarak arttırıyor. 4Y6bmA

Morhipo üzerine bilinmesi gerekenler,

Morhipo’ya nasıl kayıt olunur, indirimlerinden nasıl faydalanılır peki şimdi o konuya geçelim. Facebook ile profil oluşturulabildiği gibi, e-posta adresinizle de kayıt olabilirsiniz. Aralıklarla indirim çeki imkanı sunan Morhipo sayesinde, sezon indiriminden almak istediğiniz ürünü indirimli hale getirebilirsiniz. Beğendiğiniz fakat alma konusunda kararsızlık yaşadığınız bir ürünü de favoriye ekleyip sonra karar verebilirsiniz. Alışveriş sepeti sekmesi, almak istediğiniz ve almak üzere olduğunuz ürünleri koyabildiğiniz bir kolaylık. Açıkçası şunu belirtmemde fayda var, indirim kulübünden seçip sepete koyduğunuz ürün almadığınız sürece sadece 1 gün sepette bekleyebilir. Sonrasında satın almadığınız için tekrar indirimli ürünlerin arasına girer. Başka bir Morhipo üyesine sepetinize koyduğunuz ürün, “Bu ürün başka üyenin sepetinde.” ibaresiyle görünür. Böyle bir durumda üye, o ürünü sizin sepetinizde olduğu için satın alamaz. Morhipo’da, ürünlerin belli bir kotası vardır. Sınırlı sayıda gelir ve yayımlanma tarihinden itibaren belli bir süresi vardır. Minimum 3 gün ile sınırlanan bu süreç, üyelerin daha hızlı alışveriş yapmasını sağlar.

Avantajlarıyla Morhipo,

 Bununla birlikte şu aralar aktif bir şekilde kullanılan Hopi mobil uygulaması ile kazanılan puanlar da Morhipo’da indirim sağlayan faktörlerden biri oluyor. Pek çok avantajı yakalamış olmakla beraber hesaplı alışverişi kaliteli şekillerde yapabiliyorsunuz. Aldığınız ürünü dilerseniz geri iade de edebiliyorsunuz. Bu konuyla ilgili Morhipo, müşterilerine sıkıntı yaşatmamayı kendine ilke edinmiş. İadelerinizi, kargo ile yapıyorsunuz, eğer ki ürünleriniz belli bir limitin altındaysa kargo ücreti veriyorsunuz. Ama değilse siz karşılıyorsunuz. İade sonucunda paranızı hesabınıza geri yüklemelerinde de bir sıkıntı olmuyor. Siparişleriniz maksimum 10 gün içinde adresinize geliyor. Bazı kampanyalarda hızlı gönderi özelliği de var, bunlar da yaklaşık 5 gün sonra adrese ulaşabiliyor. Ödeme seçenekleri fazlasıyla çeşitli. Dilerseniz, kredi kartıyla veya banka kartıyla sistem üzerinden ödeyebiliyorsunuz, dilerseniz havale de yapabiliyorsunuz. O sırada elinizde o kadar miktar yoksa bile endişelenmeyin, Morhipo size kapıda ödeme imkanı da sunuyor. Yalnız kapıda ödeme seçeneğini seçtiyseniz, bilginiz olsun, kart veya nakit olsun fark etmez Morhipo katkı payını da siparişinizin tutarının üzerine ekliyor.

morhipo2

Sosyal alanlarda Morhipo, 

Morhipo’nun yeni geliştirdiği blog olan “Morhipo Mag”, bir çok popüler editörün yazılarını, içeriklerini yayımladığı sosyal platform oluverdi. Son zamanların trendleri olsun, sağlık olsun, astroloji olsun bir çok konuda çeşitli yazılar mevcut. Sürekli güncellenen sitenin bu bölümü, üyelerine hem modayı yakından takip etme imkanı sunuyor hem de sosyal medyayı etkin şekilde yönlendiren herkese ilham kaynağı oluyor. Beğendiğiniz alanları kendi sosyal platformlarınızda paylaşabiliyorsunuz. Bir çok açıdan dinamikleşen Morhipo, sadece internet sitelerinde de değil, Android ve IOS‘a uyumlu uygulamalarıyla da üyelerinin ulaşabileceği her yere erişiyor.

Ve son olarak..

Yeni üye olan herkese Morhipo’nun şeker tadında bir sürprizi de var. İlk siparişinizde, küçük mor bir kutuda lokum yolluyorlar.  Şimdi alışverişi seven herkesin müdavimi olduğu bu siteden alışveriş yapma zamanı!

 

Exit mobile version