Kaş Nasıl Kalınlaştırılır?

Son dönemlerde daha popüler olan kalın kaşlar yüz güzelliğinde önemli bir role sahiptir. Kaşları seyrek olan insanlar kaşlarını kalınlaştırmak isteyebileceği gibi normal kaş gürlüğüne sahip insanlar da daha kalın kaşları arzulayabilirler. Lakin kaş kalınlaştırma süreci inceltmek kadar kolay değildir. Kaşların yanlış alınması, bazı genetik faktörler ve hastalıklar kaşın seyrekliğine sebep olan faktörlerdendir. Ancak daha gür kaşlara kavuşmanın doğal yolları mevcuttur. Ayrıca bazı kozmetikler ve makyaj teknikleri ile yapay da olsa kaşların daha kalın görünmesi sağlanabilir.

Vazelin İle Kaşları Gürleştirin

Vazelin kaş köklerini besleyerek kaşların daha sağlıklı uzamasına ve gürleşmesine olanak sağlar. Düzenli bir şekilde örneğin her gece yatmadan önce kaşlara vazelin sürmek kısa zamanda memnun edici sonuçlar yaratmaktadır. Vazelin hem kolay ulaşılabilir hem de kolay uygulanabilir oluşuyla en çok tercih edilen kaş kalınlaştırma yöntemleri arasında yer alır.

Hint Yağı İle Kaş Kalınlaştırma

Hint yağı protein, vitamin, yağ asidi ve antioksidan içeriğine sahiptir. Hint yağı kaşları besleyerek kalınlaşmasını sağlayabileceği gibi kaşların dökülmesine sebep olan veya kaşların çıkmasını engelleyen mikroorganizmalara karşı savaşarak da kaşların gürleşmesine olanak tanır. Bu yüzden hint yağını bir pamuk yardımı ile kaşlara masaj yaparak her gece yatmadan önce uygulamak etkili sonuçlar almaya yardımcı olur.

Hindistancevizi Yağı Kaşların Kalınlaşmasını Sağlar

Hindistancevizi yağı E vitamini ve birçok çeşit protein içermektedir. Bunlar kaşların sağlıklı bir şekilde kalınlaşmasını sağlar. Birkaç ay boyunca her gece yatmadan önce pamuk yardımı ile masaj yaparak kaşlara hindistancevizi yağı sürmek kalın kaşlara sahip olmak isteyenlerin en çok başvurduğu yöntemler arasında yer alır.

kas nasıl kalınlaştılırKaşları Gürleştirmek İçin Zeytinyağı

Kaşları kalınlaştırmak için en sık başvurulan yöntemlerden biri de kolay ulaşılabilir olmasıyla zeytinyağıdır. Zeytinyağı E vitamini bakımından oldukça zengin bir içeriğe sahiptir ve kaş köklerini besleyerek daha kalın görünen gür kaşlara sahip olmaya olanak tanır. Zeytinyağı bir pamuk yardımı ile her gece yatmadan önce kaşlara uygulanmalıdır.

Soğan ve Sarımsak İle Kaşları Gürleştirme

Soğan ve sarımsak tüy köklerini besleyici ve sağlamlaştırıcı bir etkiye sahiptir. Soğan veya sarımsağın ezilerek veya bölünerek kaşlara sürülmesi düzenli uygulamayla memnun edici sonuçlar yaratır.

Daha Kalın Kaşlar için Aleo Vera

Aleo Vera kaşları kalınlaştırmak için en çok başvurulan yöntemler arasındadır. Kaşların sağlıklı bir şekilde uzamasını sağladığı gibi deriyi besleyerek kaşların gürleşmesine de yardımcı olur. Bunun yanında mevcut kaşları da sağlamlaştırarak kaş dökülmesine engel olur.

Makyaj İle Daha Kalın Görünen Kaşlar

Kaş kalemi son dönemlerin en çok tercih edilen kozmetik ürünleri arasında yer alır. Kaş farları da kaş kalemiyle aynı göreve sahip olmakla birlikte daha doğal bir kalınlık için tercih edilir. Bu yöntemlerle kaşların arasındaki boşluklar doldurulabileceği gibi kaşlar uzatılabilir veya şekli değiştirilebilir.

kas-nasil-kalinlastirilir

Exit mobile version