Kalıcı Makyaj Nasıl Silinir?

Kalıcı makyaj pek çok kadın tarafından son yıllarda tercih edilen bir uygulama. Kaş, göz çevresi, dudak gibi bölgelere yapılan kalıcı makyaj, özellikle pratik oluşuyla, kadınları büyük bir dertten kurtarıyor. Kalıcı makyaj nasıl silinir konusunun detaylarından önce kalıcı makyajı biraz daha yakından tanımamızda fayda var.

Kalıcı Makyaj Nedir?

Kalıcı makyajı yaptırmadan önce bunun bir tür dövme olduğunu unutmamak gerek. Yani bir kere yaptırınca kalıcı makyajı silmek o kadar da kolay değil. Bu yüzden makyajı yaptıracağımız yeri çok iyi araştırmak, işlemi yapacak uzmanın daha önceki işlerini görmek istemek elzemdir. Başarılı bir uzman tarafından yapılan kalıcı makyaj kolay kolay rahatsızlık vermez. Makyaj yaptırdıktan bir süre sonra eğer herhangi bir rahatsızlık hissediyorsak küçük bazı müdahaleler yaptırıp, sildirmek yerine şikayetçi olduğumuz durumu ortadan kaldırabiliriz.

Kalıcı Makyaj Nasıl Silinir?

Eğer kalıcı makyajdan tamamen kurtulmak istiyorsak; bunun yolu sadece lazer tedavisi. Uzmanlar birkaç seansta, istenmeyen kalıcı dövmeleri silebiliyor. Tabii özellikle de yüz bölgesinde ve hayati önem taşıyan göz ve çevresi üzerine silme işlemi uygulanacağından, çok iyi araştırmak ve iyi bir merkez olduğundan emin olduktan sonra makyajı sildirmek yerinde olacaktır. Kalıcı makyaj sildirme işlemi için doktorumuzdan da tavsiye alabiliriz.

Exit mobile version