Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Türkiye’de kahve piyasasında kahve bayilikleri sistemi ile çalışan pek çok firma mevcuttur. Bu firmaların içerisinde hem kendine has müşteri potansiyeli bulunan hem de kazançlı olan bazı kahve bayilikleri bulunmaktadır. Franchise veren kahve firmalarını sizin için araştırdık.

Fine Coffee Bayiliği

Opak Gıda’nın bir markası olan Fine Coffee isteyen girişimcilere kahve bayilikleri hizmetleri sunmaktadır. 2008 yılından beri kaliteli kahve üreten ve müşterileri ile buluşturan Fine Coffee, bugün Türkiye’de pek çok bayiliğe sahiptir. Ekonomik fiyatları ve kaliteli ürün çeşitleri ile müşterilerinin beğenisini kazanan Fine Coffee’nin bayisi olabilmek için herhangi bir isim hakkı bedeli bulunmamaktadır. Firma tarafından minimum şube açılış masrafı 80.000 TL civarında iken, minimum nakit ihtiyacı da yine 80.000 TL olarak belirtilmektedir.Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Demlik Bayiliği

Özgün konsepti ile dikkatleri üzerine çeken Demlik’te yine bayilik veren firmalar arasında yer almaktadır. Ceyem Gıda Pazarlama Sanayi Tic. A.Ş.’nin sahibi olduğu Demlik, Türkiye’de çok sevilen çay ve kahveye farklı bir bakış açısı getirerek müşterilerine sunmaktadır. Kahve bayilikleri isteyen müşterilerinden isim hakkı bedeli olarak 50.000 TL isteyen Demlik, ortalama kuruluş maliyetini de 150.000 TL olarak açıklamaktadır.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Cafe Point Bayiliği

Kahve sektöründe bayilik veren firmalar içerisinde değerlendirilebilecek olan seçeneklerden birisi de Cafe Point’tir. Çekirdekten Kahveci Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti.nin markası olan Cafe Point, Avrupa’da artık bir tür kültür haline gelen ayaküstü kahve modelini Türkiye’de yaygınlaştırmaya başlamıştır. İsim hakkı bededli 10.000 dolar iken, Cafe Point’in bayisi olabilmek için gereken minimum harcama tutarı 65.000 TL olarak söylenebilmektedir.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Badegah Dibek Kahvesi Bayiliği

Bayilik veren firmalar arasında ünlü Dibek kahvesi ile popüler olan Badegah, kahve stantları türünde bayilikler vermektedir. Tanrıverdi Organizasyon Gıda Turizm Otelcilik San. Tic. A.Ş.’nin bir markası olan Badegah Dibek Kahvesi’nin bayisi olabilmek için isim hakkı bedeli olan 20.000 TL’yi ödedikten sonra minimum şube açılış maliyeti olan 35.000 TL’yi de karşılamak gerekmektedir.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Kahve Durağı Bayiliği

Kahve Durağı uzun yıllardır bayilik veren firmaların içinde en karlı olanlarından birisi olarak dikkat çekmektedir. Ortalama bir Kahve Durağı şubesi açmak istiyorsanız minimum 100.000 tl’ye ihtiyacınız var. İsim telif hakkı olarak 25.000 dolar isteyen Kahve Durağı, ortalama kuruluş maliyetini de metrekare başına 2000 TL civarı olarak belirlemektedir.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Kahve Doğası Bayiliği

İzmir merkezli bir firma olan Büşram Turizm Gıda Ltd. şirketinin sahibi olduğu Kahve Doğası da yine bayilik sistemi ile çalışan firmalar arasında yer almaktadır. Kahve Doğası’nın bayisi olabilmek için gereken ücretler; isim hakkı bedeli 25.000 TL ve metrekare başına kurulum maliyeti de 1500 TL şeklindedir.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Mirliwa Kahve Bayiliği

Paketlenmiş kahve seçenekleri ile piyasaya çıkan ve bugün pek çok bölgede bayiliği bulunan Mirliwa Kahve, isim hakkı olarak herhangi bir ücret talep etmemektedir ve ortalama şube açılış maliyetini de 50.000 TL olarak belirtmektedir.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Hatır Kahvesi Bayiliği

Kahve üzerine şube açmak isteyenlerin deneyebileceği diğer bir bayilik sistemi de yine Hatır Kahvesi’nde mevcuttur. Dona Nitelikli Ürün Pazarlama Ltd. şirketinin markası olan Hatır Kahvesi’nin menü konseptinde yöresel menüler ve özgün tatlar yer almaktadır. Hatır Kahvesi bayiliğinin isim hakkı olarak herhangi bir ücret talebi bulunmamaktadır. Ortalama kurulum maliyeti ise metrekare başına 1250 dolardır.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Coffee Stop Wien Bayiliği

Stant konseptinde bayilik vererek kahve ve dondurma satışı yapan Coffee Stop Wien, ATCO İç-Dış Tic. Ltd. şirketinin sahip olduğu bir isimdir ve bugün pek çok farklı yere bayilik vermektedir. İsim hakkı bedeli olarak 30.000 TL isteyen Coffee Stop Wien’in ortalama şube açılışı maliyeti ise 15.000 TL’dir.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Kahve Deposu Bayiliği

1950 yılından beri kahve piyasasında olan Kahve Deposu, çeşitli Türk ve dünya kahveleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. İsim hakkı bedeli 15.000 dolar olan Kahve Deposu’nun ortalama şube açılış maliyeti 25.000 TL iken şubenin dekorasyon süreciyle birlikte kurulum süresi 60 gündür.

Franchise ve Bayilik Veren 10 Kahve Markası

Exit mobile version