2017 Moda Trendleri

2017 moda trendleri

2016’yı bitirip, 2017’ye girmemize çok az kaldı. Şu sıralar moda ve güzellikle ilgilen çoğu insanın aklında hep aynı soru var “2017 senesinde neler giyeceğiz? Neler moda olacak?”

Birçok eski trend devam ederken, 2017’de hayatımıza yenilikler de girecek. Bunlardan en önemlilerini moda, makyaj,şaç kategorileri altında sizler için araştırdık.

Moda

Greenery Yeşili

Pantone bu yılın rengini Greenery seçtiğine göre bu sene kıyafetler ve aksesuarlarda bol miktarda yeşil tonları göreceğiz demektir. Greenery Türkçe anlamıyla yeşillik demek. Oldukça neşeli bir renk olan greenery’i ister kıyafetlerinizde isterseniz ise minik dokunuşlarla aksesuarlarınızda kullanarak görüntünüze canlılık verebilirsiniz.

Beyaz Gömlek Elbiseler

Beyaz gömlek istisnasız her birimizin sahip olduğu, yıllardır değişmeyen kurtarıcı parçalarımız arasında. 2017’de ise bir başka kurtarıcıya merhaba diyin; Beyaz Gömlek Elbise. İster mini, ister maxi; ister yazın, isterse kışın olsun 2017’de bol miktarda bu pratik gömlek elbiselerden giymeye hazır olun.

Sabahlıklar

Evde konforunuzu sağlayan sabahlıklar, 2017’de sokağa taşınıyor. Yaz aylarında daha pastel renklerde ve tiril tiril olan sabahlıkları kıyafetlerimizin üzerine geçirip sokağa giymeye hazırlanın.

Kış aylarında ise ev sabahlıklarımıza benzeyen pofuduk ve daha kalın versiyonlarını giyeceğiz. Evdeki sabahlık konforunu dışarıya taşımak isteyenlerin büyük bir keyifle takip edeceği bu trend aynı zamanda da çabasız şıklık oluşturmanın en kolay yollarından. Basic bir elbisenin üstüne sabahlığınızı geçirin ve işte hazırsınız.

Yeni Trenchcoatlar

Yılların klasikleşmiş trenchcoatları 2017’de geri dönüş yaparak, hayatımıza daha modern dokunuşlarla giriyor. Mevsim geçişlerinde ve özellikle yağmurlu günlerde hem pratik hem de şık bir kullanış sağlıyor trenchcoatlar. Bu sene ise özellikle büyüyen kemerleri, sıradışı kesimleriyle hayatımızda olacaklar.

 

Güzellik- Makyaj

Renkli Dudak Parlatıcıları

Son bir kaç yıldır esen mat ruj furyası bu yıl yerini dudak parlatıcılarına bırakıyor. 2000’li yılların başında çok moda olan dudak parlatıcılarının yıldızı 2017’de yeniden parlayacak. Mat dudakların aksine, parlak ve ışıltılı dudaklar yüzünüze taze bir görünüm katacak.

Erkeksi Kaşlar

Son bir kaç sezondur devam etmekte olan kalın kaş modası 2017’de de devam edecek fakat bu sene kavisli kaşlar yerini daha sert, kavissiz, düz kaşlara bırakıyor. Yüzünüze hafif masküler bir ifade verecek bu kaşları renkli dudak parlatıcılarıyla birlikte kullanırsanız yüzünüzde dengeli bir görüntü sağlarsınız.

Bordo Rimel

Marc Jacobs, Clinique gibi bir çok markanın üretmeye başladığı bordo-kırmızı rimeller, 2017’de altın çağını yaşayacak. Siyah ve kahverengi rimellere alternatif olarak üretilen bu ürün, bakışlarınıza taze ve eğlenceli bir görüntü katacak.

Pembe Far

Pembe far ürkütücü ve kullanımı zor bir renk gibi görünse de 2017 için yeni nude renginiz olmaya hazır. Hem koyu renk, hem de renkli gözlerde güzel duran pembe far, yüzünüze doğal ve yumuşak bir ifade katacak.

Saç

Bronde

İngilizce Brown ve Blonde( Kahverengi ve Sarışın’ın) karşımı demek olan Bronde, 2017’nin en gözde rengi olacak. Başta Gigi Hadid olmak üzere yer yer sarı, yer yerse kumral hatta koyu kahveye çalan renklerin kullanıldığı bu saç ile dip boyası derdini düşünmeye son.

Kahkül

Yüze anlam katan kahküller, bu sene geri dönecek. Ne çok kısa, ne de çok uzun olan kahküllerin bakımı biraz zorlayıcı olabilir ama yine de sizi günlük hayatta aksesuar derdinden kurtarıp yüzünüze farklı bir anlam katacağı kesin.

Dağınık Orta Boy Saçlar

2017’de saçlarımızı düzleştirmeye, çeşitli aletlerle yüksek ısı vermeye son! Onun yerine saçlarımızı dağınık ve doğal kullanıcağımız bir seneye giriş yapıyoruz. Hepimize büyük rahatlık sağlayacak bu trende özellikle de orta boy yani omuz hizasında kesilmiş saçlarda bol bol rastlayacağız. Tek yapmanız gereken saçlarınızı yıkayıp, evden çıkmak.

Tek büyük örgü

Balık sırtı veya normal örgü hiç farketmez. 2017’de örgü en önemli saç trendlerinden bir olacak Bu sene uzun uzun uğraşılmış, yapılı görüen saçlara yer yok. Bu akımda da en kolay uygulanabilecek yöntemlerden biri saçlarınızı örmek. Hem pratik, hem de derli toplu durucak bu saç trendi 2017’de en sevdiklerinizden olacak.

*Bu yazı Modakariyeri.com tarafından hazırlanmıştır.

Exit mobile version