Yeni Buzdolabı Nasıl Temizlenir?

yeni buzdolabı nasıl temizlenir

Buzdolabı satın aldıktan sonra eve teslimatı yapılır. Teslimat sonrası buzdolabının ambalajının çıkarılması ve kurulumu yetkili servisin işidir. Buzdolabının fişini prize takmadan önce beklemeniz gereken bir süre ya da buzdolabının mutfağın neresinde konumlanabileceği gibi detaylar yetkili servis tarafından aktarılacaktır.

Yeni buzdolabınız geldi, servis tarafından kurulumu yapıldı. Buraya kadar her şey güzel, buzdolabınız yeni olduğu için tertemiz gözüküyor.  Fakat beyaz eşya üreticileri tarafından da tavsiye edildiği gibi gıda maddelerini yerleştirmeden önce mutlaka buzdolabını temizlemelisiniz. Peki yeni buzdolabı nasıl temizlenir konusunda aklınızda şüpheleriniz mi var? Merak etmeyin, bu şüphelerinizin olması gayet normal.

Yeni buzdolabı nasıl temizlenir?

Buzdolabının ilk kullanım öncesi temizliğinde ya da daha sonraki temizliklerde çamaşır suyu, yüzey temizleyici gibi kimyasal temizleyiciler kullanmaktan kaçının. Çamaşır suyu ile hijyen sağlayabilirsiniz fakat gıda maddelerini koyduğunuz buzdolabının deterjandan iyi arındırılmaması sağlınız açısından tehlike oluşturacaktır. Ayrıca çamaşır suyu buzdolabınızın sararmasına, yüzey temizleyiciler de çizilmesine sebep olur. Yeni buzdolabınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Exit mobile version