World of Tanks Nasıl İndirilir?

World of Tanks oyunu, internet üzerinden multiplayer olarak oynanan ücretsiz aksiyon oyundur. Oyun, size verilen tankı yukardan veya isteğe göre değişik kamera açılarından yöneterek sunucularında bulunan 18 milyona yakın oyuncunun tanklarıyla II. Dünya Savaşı’nın geçtiği mekanlarda savaşmaktır.

Tank modelleri çoğunlukla; Amerika, Almanya, Çin, İngiltere ve Sovyetler Birliği’ nden 260′ a yakın değişik çeşitte zırhlı savaş aracı içerir. Tank üzerindeki kullanılan silah teknolojileri, tank üretim yıllarının modeliyle bağıntılıdır.

  1. Worlds of Tanks Nasıl Oynanır?
  2. World of Tanks Stratejisi
  3. World of Tanks Tankları
  4. World of Tanks Nasıl İndirilir?

Worlds of Tanks Nasıl Oynanır?

Amatör yeni bir oyuncuya en düşük kademe tank verilir. World Of Tanks, bu tankın geliştirerek, diğer tankların açılmasını sağlar. Daha yüksek üretim modeline sahip bir tank, daha etkili savaş silahlarını gövdesinde ve kulesinde barındırır veya barındırma potansiyeline sahiptir.

Seçilen tankın oynanan oyunun başarımına göre sadece silah kısmı gelişmez. Savaş koşullarında saldırı kadar savunmada önemlidir. Tank, savunma faktöründeki en önemli kısmı elbette kalın çelik yapısıdır. Ayrıca tekerlek paletlerinin dayanıklılığı, düşman tarafından atılan bir zırh delici veya parça tesirli bir bomba tankınıza manevra kabiliyetini zedeler. Her tankın mermi veya top atımı, düşman tankının uzaklık indisine göre yere düşme noktası değişebilir. İster düşmanlarınızı hızlı ve manevra kabiliyetine sahip hafif tanklar ile alt edin, ister her amaca uygun orta tanklarla düşman hatlarını derinlemesine yarın, ister rakip zırhlılarını yok etmek için dev ağır tankların gücünü kullanın ya da uzun menzilli havan toplarıyla keskin bir nişancı olun.Tanka ve oyuna hakim olmak için indikatörleri zamanla tanıyıp onları yerinde daha hızlı kullanmanız gerekir. Çünkü ani bir saldırı esnasında size göstergelerden belirtilen bir alarma göre yapacağınız taktiksel hareket o an ki savaş mücadelesine etki eder. World Of Tanks’ da tanklar sadece bir kaç top mermisi atılan bir araç değildir.

World of Tanks Stratejisi

World of Tanks, takım oyunu demektir. Ancak, kazanmak için yalnız bir tank komutanı olmak yeterli değildir. Kazanma, sahip olduğunuz savaş becerilerinin takımınızdaki diğer üyelerin becerileriyle birleşmesiyle, her oyuncunun savaş meydanında kendi rolünü oynamasıyla kazanılır. Yeni oyuncular, hızlı ve aksiyon odaklı bir savaş için tasarlanmış, kısa ve mutlak savaş eylemlerinde yer almak üzere; bir dakikadan daha az bir süre içinde savaşmaya başlayabilir.

Tankınız, savaş meydanından çıktığı zaman, demir ve ateş tabanlı savaşın darbelerini onarmak için garaj menüsünden onarılması gerekir.Yüksek kalite grafikler ve gerçeğe en yakın tank hareketleri sesleriyle desteklenen World Of Tanks, sonsuz bir mücadele ve rekabet heyecanı sağlar.

Her bir tank için güçlendirilebilir silah veya eklenebilir silah özellikleri sadece o tankı geliştirince açılır.
Stratejik olarak dikkate alınacak tek bir basit kural var. Oyun bireysel oyundan çok takım oyunudur. Bir savaş planı tasarlamak ve rolleri belirlemek için yoldaşlarınızı bir araya toplayın, daha sonra harekete geçin ve düşmanı şeref sahasında yenilgiye uğratın.

World of Tanks Tankları

1930 ile 1950 yılların arasında üretilmiş; Almanya, Fransa, Sovyetler Birliği, Çin, İngiltere ve ABD’den 260 araç içeren devasa tank cephaneliğinizi oyun kazakdıkça seçilir hale gelecektir.Bu, o döneme ait herhangi bir zırhlı aracı sürmek için eşsiz bir fırsattır. Oyun, II. Dünya Savaşı’ndan T-34, Tiger ve Pershing gibi birçok efsane tankı içerir. Daha önce gerçek bir savaş alanında hiç görülmemiş deneysel modeller ve prototipler de oyunda yer almaktadır. Açık alanlar ile tepeleri, ormanlar ile çölleri ve kent/sanayi bölgelerini içeren, çeşitli arazilerden oluşan devasa ve ayrıntılı savaş alanlarında, 30’a kadar muharebe aracının yer aldığı yoğun savaşlar gerçekleşir. Arazi, agresif hızlı tepki verilmesi gereken özenli kuşatma operasyonlarına ve oyalayıcı saldırılara kadar uzanan taktiksel kararlar için geniş bir kapsam sunar.Kısacası stratejik fps türünde MMORPG bir oyundur.

World of Tanks Nasıl İndirilir?

1- World of Tanks indir işlemini gerçekleştirmek için öncelikle bu linkten veya “Ücretsiz Worlds of Tanks İndir” Butonuna tıklayarak Worlds of Tanks sayfasına giriş yapıyoruz.

Ücretsiz Worlds of Tanks İndir!

 

2- Giriş yaptıktan sonra ” ÜCRETSİZ OYNA” butonuna tıklayınız.

world_of_tanks_oyna

3- Açılan sayfada e-posta adresinizi, kullanıcı adınızı ve şifrenizi belirledikten sonra güvenlik için verilen kodu girip, “Son Kullanma Lisans Sözleşmesi”ni onaylayıp “Devam et” butonuna tıklayınız.

World_of_tanks_uyelik

4- E-posta adresinize gelen aktivasyon maili ile üyeliğinizi aktif hale getirip “ÜCRETSİZ İNDİR” butonuna tıklayın.

world_of_tanks_kaydol

5- İndirdiğiniz World of Tanks yükleme dosyasını çalıştırın ve Windows’a izin vermek için “Çalıştır” butonuna tıklayınız.

world_of_tanks_yukle

6- World of Tanks yüklemek için kur dosyasının yükleme dilini “Türkçe” seçiniz.

world_of_tanks_yukleme

7- World Of Tanks Kur penceresinde “İleri” butonuna tıklayınız.

world_of_tanks_kur

8- World of Tanks oyununun yükleneceği dizini seçiniz.

world_of_tanks_yuklenmesi

9- Dilerseniz “Masaüstü simgesi oluştur” seçeneğini seçip “ileri” butonuna tıklayınız.

world_of_tanks_nasil_yuklenir

10- Açılan pencerede tekrar “Kur” butonuna tıklayarak World of Tanks oyunu indirilmeye başlayacaktır.

world_of_tanks_nasil_kurulur

11- En az 8 gb yer kaplayan World of Tanks oyunu internetten yüklenmesini bekleyiniz.

world_of_tanks_nasil_indirilir

12- Yükleme tamamlandıktan sonra e-mail ve şifreniz ile oyuna giriş yapabilirsiniz.

world_of_tanks_indirme

Başa Dön

Exit mobile version