Wolfteam Nasıl İndirilir?

Wolfteam, online olarak multiplayer oynanan ücretsiz FPS tarzı bir oyundur. Türkiye’de ve diğer bir çok ülkede oynanan Wolfteam kurt adamlar ve insanların savaşını konu alarak 2009 yılında yapılmıştır. 15 Mart 2014 itibariyle Resmi Facebook sayfası 1.7 milyon beğeni sayısına erişmiştir. 19 milyon kayıtlı kullanıcısıyla Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunudur.

Wolfteam bilim kurgu yapısı içinde içinde bir çok oyun modu olan bir oyundur. Hem asker olarak hem de kurt adam olarak savaşa bildiğiniz Wolfteam de, asker ve kurt adamların kendilerine has özellikleri vardır. Asker olduğunuzda 60 çeşit silahtan her hangi birini kullanabilirsiniz. Ancak oyunda ilerledikçe para biriktirdikçe daha iyi silahlar alabileceksiniz. Sniper (keskin nişancı), tabanca, bazuka, ve tam otomatik taramalı silahlarında kullanılabildiği insan modunda el bombaları kullanarak düşmanlarınızı yok edebilirsiniz. Kurt adam modunda ise insandan kurt adama dönüşüp ekstra can, koruma ve güç kazanıp, duvarlarda tırmanıp hızlıca düşmanlarınıza yaklaşıp pençelerinizde yok edebilirsiniz. İster insan ister kurt adam olarak oynayabileceğiniz Wolfteam de, 22 çeşit harita bulunmaktadır. 22 farklı harita, 10 farklı oyun modu ile Wolfteam den sıkılmadan oynayabileceğiniz MMOFPS oyunudur.

Wolfteam Hikayesi: Fransız ordusu DNA’sı kurda benzeyen güçlü, çevik ama ömürleri kısa olan insanlar keşfetmeye başladı. Yıllar içinde Fransız ordusu bu kurda benzeyen insanları toplayarak kendi ordusuna katmaya başladı. Yeni araştırmalar ile bu insanların DNA’ları ile oynayarak istedikleri zaman kurda dönüşmesini sağladı. 7 kişiden oluşan Wolfteam adında gruplar kurdular. Fakat kurda dönüşen kurt adamlar emre itaatsizlik, masum insanları öldürmeye başladı. Bu durumda Wolfteam üyesi kurt adamları öldürmeye başlayan Fransız ordusu ile ordudan bağımsız paralı askerliğe kaçan kurt adamlar arasındaki savaş başlamış oldu.

Wolfteam Nasıl İndirilir?

1 – Öncelikle Wolfteam’in ana sayfasına bu linkten giriyoruz.

2 – Sitenin sol üst tarafındaki “İNDİR” kısmını tıklıyoruz

wolfteam_indir

3 – Gelen ekrandan “Oyun kurulum Yönetici ile” yazan bağlantıyı tıklayarak indirme programını indiriyoruz.
wolfteam_yukleme


4 – Wolfteam indirme programı açılınca kurulum yerini seçip “İLERİ” butonuna tıklıyoruz.
wolfteam_kayit_ol



5 – “İLERİ” butonuna tıklayınca internet üzerinden oyun için gerekli dosyaları indirmeye başlayan aşama ekrana gelecektir.
wolfteam_indirme


Bir süre sonra kurulum tamamlanacak ve masaüstündeki Wolfteam simgesine tıklayarak oyuna üye olduktan sonra hesabınızla giriş yapabileceksiniz.

wolfteam_oyna


Wolfteamde Üyelik Nasıl Oluşturulur?

Oyuna giriş yapabilmek için Üyelik aşamaları ;

1 – Tekrar google’a “Wolfteam” yazıp gelen ilk siteye girip sol üstten “ÜYE OL” kısmına tıklıyoruz.

wolfteam_nasil_oynanir


2 – Üye giriş ekranından ister facebook hesabınızla, isterse kendinize ait başka bir üye profili yaratarak üyelik işlemini tamamlayabilirsiniz.

wolfteam_nasil_yuklenir

Exit mobile version