WhatsApp Messenger İndirme Rehberi

WhatsApp, Dünya genelinde ve Türkiye’de en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Daha önce sadece mesajlaşma işlevi gören WhatsApp, Facebook tarafından satın aldıktan sonra önemli geliştirmeler yapılarak sesli arama, dosya gönderme, konum gönderme gibi bir çok özellik ekleyerek liderliği elinde tutmayı başardı.

whatsapp_ozellikleri

Mesajlaşma uygulaması denildiğinde akla ilk gelen WhatsApp şimdilerde internet bağlantısı üzerinden aramalar gerçekleştirilerek aynı zamanda sesli aramalar da yapılabiliyor. Sürekli geliştirilen WhatsApp yeniliklerle dolu bir halde kullanıcılara sunuldu.

WhatsApp’ın son eklenen özelliklerinden bazıları ise şöyle:
Sesli arama özelliği eklendi
Konum gönderme
Sesli mesaj gönderme
Anlık fotoğraf gönderme
Kişi gönderme
Mavi tık ikonları ile okundu özelliği

Hemen indir

WhatsApp, hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcılarının mobil cihazlarının internet bağlantısı aracılığıyla arkadaşlarıyla ve sevdikleriyle ücretsiz mesajlaşmalarına olanak sağlayan dünyanın en popüler mobil uygulamalarından bir tanesidir. Metin mesajlarının dışında resim, video ve ses dosyalarını da göndermenize veya almanıza olanak sağlayan uygulama gerçekten oldukça kullanışlıdır.

Piyasaya ilk sürüldüğü günden itibaren, zamanının en popüler iletişim yollarından bir tanesi olan SMS’e rakip olan ve günden güne SMS’i öldüren WhatsApp, günümüzde o kadar popüler hale geldi ki neredeyse her mobil kullanıcı tarafından akıllı telefonları üzerinde kullanılmakta. Hal böyle olunca piyasada WeChat, Tango, Viber, LINE, Snapchat ve daha birçok rakibiyle mücadele eden WhatsApp, görünen o ki zirveyi kaptırmamaya kararlı.

hemen_whatsapp_indir

Şık, basit ve klasik bir mesajlaşma ekranı üzerinde arkadaşlarınızla kolayca sohbet etmenize olanak sağlayan WhatsApp ile aynı anda tek bir arkadaşınızla mesajlaşabileceğiniz gibi birden çok arkadaşınızı bir araya toplayarak grup sohbetleri de gerçekleştirme imkanına sahipsiniz. Aynı anda 30 kişiye kadar grup sohbetleri yapmanıza olanak sağlayan uygulama ile mesajlaşmak çok ama çok kolay.

Exit mobile version