War Thunder Nasıl İndirilir?

War Thunder, internet üzerinden online multiplayer olarak 2. Dünya Savaşı dönemini konu alan savaş içerikli bir MMO oyundur. Rus yapımı bir oyun olan War Thunder, Rus Gaijin firması tarafından yapılmıştır. 2013 yılında bir çok ödüle layık görülen War Thunder Gamescom fuarından da “En iyi simülasyon oyunualmıştır. Dünya üzerinde 8 milyona yakın oyuncuya sahiptir. Hava savaşlarının yanı sıra kara ve deniz savaşlarının da yapılabildiği War Thunder’da etkileyici grafik ve ses efektleri ile oyundan daha çok keyif almanızı sağlıyor.

War Thunder Nedir?

2. Dünya Savaşı’nda etkin rol oynayan 7 büyük devlete ait yüzlerce uçak, tank ve savaş gemileriyle seçeneği bulunan War Thunder’da saldırı, bombardıman gibi farklı asker sınıfları da yer alıyor. War Thunder’da sahip olduğunuz uçakları çeşitli yönlerden özelleştirip saldırı ve savunma yönlerini geliştirmeniz de mümkündür.Oyun içerisinki mekanlar o kadar büyüktür ki, haritanın bir ucundan diğer ucuna gitmeye ilk seviye uçakların benzini yetmez (100.000km2)
Tarihsel bakımdan en gerçekci ve doğru savaş alanlarını oluşturmak için, günümüz yeryüzünün uydu fotoğrafları ve II.Dünya savaşında kullanılan haritalar kullanılmıştır. Kendi klanınızı oluşturabilir ittifaklar yapabilir ve taktik stratejiler hazırlayabilirsiniz. Ustaca hazırlanmış bir taktik veya strateji, ateş gücü ve pilotajın önüne geçebilir. Gerçekçi ve benzersiz hasar modellemesi sayesinde, büyük motor arızalarından, küçük kurşun çiziklerine kadar bir çok hasar görülebilir ve kullanılan silah türüne, silahın ateş gücüne ve vuruş açısına göre farklı hasarlar oluşabilirsiniz.

War Thunder Nasıl Oynanır?

War Thunder’a yeni başlayan bir oyuncu, ilk savaşlarında birçok yapması gereken görevleri bitirmesi gerekir. Çünkü ilk görevler hem uçağın eğitimi veya tank modu seçildiyse, tank moduna ait görevleri bitirmesi gerekir.Seçilen modlarda tecrübeye göre artan puanlar, silah gelişmesini sağlar. Oyunda çoğunlukla maçlar 16 vs 16 şeklinde oluyor. Oyun kaybedilse dahi tecrübe puanınız az da olsa artıyor.

War Thunder Nasıl İndirilir?

1- War Thunder indir işlemini gerçekleştirmek için öncelikle bu linkten veya “War Thunder Kaydol!” butonuna tıklayarak War Thunder sayfasına giriş yapıyoruz.

War Thunder Kaydol!

2- Linkten War Thunder sayfasına giriş yaptıktan sonra “KAYIT YAPTIRIN” butonuna tıklayınız.

war_thunder_kaydol

3- Açılan sayfada e-posta adresinizi, takma isim ve parolanızı belirledikten sonra güvenlik için verilen kodu girip “ÜCRETSİZ OYNA” butonuna tıklayınız.

war_thunder_kayıt_ol

4- “ÜCRETSİZ OYNA” butonuna tıkladıktan sonra War Thunder Global beta testine hoş geldiniz! sayfası açılacaktır. “Oyunu Ücretsiz İndir” butonuna tıklayınız.

war_thunder_indirme

5- İndirilen War Thunder indirme dosyasını açınız. War Thunder kurmak için dilinizi seçiniz.

war_thunder_kurma

6- Açılan War Thunder Kurulum sihirbazında “İleri” butonuna tıklayınız.

war_thunder_kur

7- War Thunder’ın kurulacağı dizini seçtikten sonra “İleri” butonuna tıklayınız.

war_thunder_yukle

8- War Thunder için Başlat Menüsü dizini seçtikten sonra “İleri” butonuna tıklayınız.

war_thunder_yukleme

9- War Thunder Launcher da “Masaüstü simgesi oluştur” ve veya “yüklenme tamamlanmazsa, Windows açıldığında yüklemeyi tekrar başlat ve yüklemeyi tamamla” Ek görevlerini seçiniz.

war_thunder_yuklemesi

10- Son olarak yüklemeyenin son hazırlığı için seçtiğiniz görevleri gözden geçirdikten sonra “Kur” butonuna tıklayınız.

warthunder_kur

11- Artık War Thunder oyununu internetten War Thunder Launcher ile indirmek için “Son” butonuna tıklayarak War Thunder Launcher’ı çalıştırınız.

war_thunder_indir

12- War Thunder Launcher çalıştıktan sonra otomatik olarak War Thunder dosyalarını internet üzerinden en güncel şekilde indirmeye başlayacaktır.

warthunder_indir

13- İndirme işlemi tamamlandıktan sonra email adresiniz ve şifrenizi girip “OK” butonuna tıklayarak oyuna giriş yapabilirsiniz.

warthunder_yukle

War Thunder Kaydol!

Exit mobile version