Twitter Nasıl Silinir?

Twitter kullanıcıları Twitter’dan sıkıldıkları zamanlarda ya da kişisel nedenlerle Twitter hesap silme işlemine başvururlar. Twitter’da hesapları silindikten sonra tekrar Twitter’a girmek istedikleri zaman, hesaplarını facebook’taki gibi tekrar aktive etme seçeneği yoktur. Gelecekte tekrar hesabınızı açmak istediğinizde Twitter hesabınızı silmeden önce kullandığınız kullanıcı adı eğer hala başkaları tarafından alınmamış ise aynısını alıp yeniden twitter hesabı açabilirsiniz. Eğer o kullanıcı adı başkaları tarafından alınmış ve kullanılıyor ise yeni bir kullanıcı adı almak zorunda kalacağınızı bilmelisiniz.

Bu yazıda tweetlerinizi silmeyi değil de tamamen twitter hesabı nasıl silinir konusu anlatılmaktadır. Uyarımızı dikkate alıp Twitter hesap silme için aşağıdaki adımları tek tek uygulayabilirsiniz!

Twitter Nasıl Silinir? – Twitter Hesap Silme

Twitter’a bağlı durumdayken ekranınızın sağ üst köşesinde görünen ayarlar ve yardım kutucuğuna tıklıyoruz—> Resim1
Açılan kutucuktaki Ayarlar kısmına tıklıyoruz—>Resim2
Açılan sayfanın en altında bulunan hesabımı devre dışı bırak seçeneğine tıklıyoruz—>Resim3

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Twitter size şu şekilde bir uyarı verecektir: —>Resim4

Bu uyarı ekranını da gördükten sonra tamam, hesabımı devre dışı bırak yazısına tıklayarak hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Önemli Uyarı:Twitter’dan sıkıldığınız için twitter hesabınızı siliyorsanız ve attığınız tweetlerin başkaları tarafından okunmasını istemiyorsanız, hesabınızı kilitleyebilir ya da bir toplu tweet silme programı kullanarak tüm tweetlerinizi tek tuş ile silebilirsiniz. Bu sayede gelecekte tekrar aynı kullanıcı adı ile Twitter’a kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün olur. Tüm tweetlerinizi silmek ve en başarılı toplu tweet silme programı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için tweet silme yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Exit mobile version