Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Son günlerin en popüler sosyal ağlarından biri de Twitter. Twitter; milyonlarca kullanıcıya sahip, insanların video ve fotoğraf paylaşmasını sağlayan, en fazla 140 karakter metin yazabilme ile sınırlı bir sosyal ağdır. Twitter’ da yazılan mesajlara `Tweet’ denir. Retweet ise; başka kullanıcılar tarafından gönderilen Tweet’in kendi hesabınızdaki kullanıcılara iletilmesidir. Bu yazımızda Twitter hesabınızın nasıl silineceğinden bahsetmeden önce Twitter hesabını nasıl oluşturacağımızın bilgisine de değinmek istiyorum.

  1. Twitter hesabı nasıl oluşturulur?

Öncelikle ilk yapmanız gereken twitter.com adresine gitmeniz. Eğer mobil cihazdan kayıt olacaksanız Google Play uygulamasından Twitter’ı indirmeniz gerek. Ardından sayfada çıkan `kaydol’ butonuna basın. Adınızı, soyadınızı ve telefon numaranızı yazdıktan sonra kaydola basıp devam edin. Girmiş olduğunuz telefon numaranıza bir kod gönderildiği bilgisi yazacaktır. İsterseniz e-posta ile kayıt olma seçeneğini de kullanabilirsiniz tercihinize kalmış. Telefonunuza veya e-postanıza gelen onay kodunu ekrana girip şifre belirleyin. Şifreniz mümkün olduğunca kolay ve bulunabilir nitelikte olmamalı, güvenliğiniz açısından rakam, harf ve simgeler kullanarak şifre oluşturmanızda fayda vardır.

  1. Twitter hesabı nasıl silinir ?

Twitter hesabınızı nasıl açma hakkınız var ise, kullanmamaya karar verdiğinizde silme hakkınız da doğal olarak vardır. Bazı sebeplerden ötürü kullanmak istemeyebilirsiniz ama nasıl silineceği hakkında hangi adımları izlemeniz gerektiği konusunda bilginiz olmayabilir. O zaman şu adımları takip edin :

  1. Hesabınızı silmeden önce dikkat etmeniz gerekenler:
Exit mobile version