TV8 Yan Ekran Nasıl indirilir?

TV8 Yan Ekran uygulması TV8 izleyicilerinin kanalın yayınlarına daha etkin bir şekilde katılımları için geliştirilmiş ücretsiz bir akıllı telefon ya da tablet uygulamasıdır.

Yan Ekran uygulaması ile TV8 yayınlarında ilginizi çeken ve merak uyandıran konuları da soru olarak hazırlayabilir ve yayın ekibine sorabilirsiniz. Aynı zamanda yayınların özel kamera arkası görüntülerini uygulama üzerinden izleyebilme şansı da yan ekran uygulamasını indirerek edinmiş olursunuz.

TV8 Yan Ekran Uygulaması Nedir?

TV8 yayınlarına katılabilme ve özel ödüllere sahip olabilme imkanına erişebilme, anketlere katılarak oy verebilme ve anket sonuçlarını görüntüleyebilme gibi birçok özelliğine de TV8 Yan Ekran uygulaması sayesinde hak kazanırsınız. Uygulamayı indirdikten sonra Facebook veya Twitter hesabınız üzerinden giriş yapıp kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz.

TV8’de seyirci yorumlarına dayalı birçok eğlenceli yarışma programları yayınlanıyor. TV8 yarışmalarında ve programlarında, seyircilerinin verdiği oylar yarışma sonucunu belirliyor veya seyirci yorumları program gidişatını belirleyebiliyor. İşte oy verme ve yorum yapma işini TV8 Yan Ekran uygulaması üzerinden artık sizler de çok kolay yapabiliyorsunuz.

Rising Star Türkiye, Ütopya gibi sevdiğiniz programlara TV8 kanalının yeni uygulaması Yan Ekran ile artık daha çok dahil olabilirsiniz. Yarışmalarda jüri olmak, yarışmacıların kaderini belirleyebilmek ve yorumlarınız ile programların gidişatına yön verebilmek, anketlere katılabilmek için TV8 Yan Ekran uygulamasını hemen telefonlarınıza indirin.
tv8-rising-star-turkiye-oy-kullanma

TV8 Yan Ekran Uygulaması İndirme

Telefon modeliniz iPhone ise hemen aşağıda bulunan butonlardan telefonunuzun işletim sistemine göre doğru olana tıklayıp gittiğiniz ios-iPhone Yan Ekran indir butonuna tıklayıp gittiğiniz uygulama merkezinden uygulamayı ücretsiz indirilebilirsiniz

iPhone veya iPad – TV8 Yan Ekran Uygulaması İndir!
 

Android – TV8 Yan Ekran Uygulaması İndir!
 
*TV8 Yan Ekran uygulaması tamamen ücretsizdir.

TV8 Yan Ekran nasıl kullanılır?

tv8-yan-ekran-indir
TV8 Yan Ekran uygulamasına Facebook ya da Twitter hesaplarınızı kullanarak üyelik işlemini kolay ve kısa hale getirebilirisniz. Facebook ya da twitter hesabınızın hangisi ile üye olmak istiyorsanız, uygulama ana ekranından o hesabın logosunu seçtikten sonra erişim için “İZİN VER” simgesine dokunmanız yeterli.

Android ve İOS işletim sistemlerini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan TV8 Yan Ekran, TV8 yayınlarına katılım şansını parmaklarımızın ucuna getiriyor.

Exit mobile version