Turkcell Yurtdışına Nasıl Açılır?

Telefon Hattı Yurt Dışı Kullanımına Nasıl Açılır?

Mobil telefon hattınızı yurtdışına çıkmadan önce ya da yurtdışındayken kullanıma açtırabilirsiniz. Yapacağınız birkaç basit işlemle yurt dışından telefonunuzla arama yapabilir, sms atabilir, gelen aramaları cevaplayabilir ve internete girebilirsiniz.

Turkcell Hattı Yurt Dışına Nasıl Açılır?

Turkcell kullanıcısı iseniz telefonunuzu yurt dışına çıkmadan önce kullanıma açtırmak için müşteri hizmetlerini arayabilir, ücretsiz bir turkcell aplikasyonu olan online hizmetlerden “Yurt dışı kullanımı” açık hale getirebilir, ya da kısa mesaj atarak yurt dışı kullanıma açabilirsiniz.

Online uygulama ya da web sayfası üzerinden yurt dışında kullanıma açma:

Telefonunuzu yurt dışında kullanabilirsiniz.

SMS ile yurt dışı kullanıma açma:

hattınızı yurt dışında kullanıma açabilirsiniz.

Telefon hattınızı yurt dışı kullanıma açtıktan sonra hattınız; arama, sms ve internet kullanımına otomatik olarak açılır. Eğer sadece arama ve sms hizmetlerinden faydalanmak, internet kullanmak istemiyorsanız; IPTAL YURTDISI INTERNET yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Açma işlemi için YURTDISI INTERNET yazıp 2222’ye ücretsiz sms gönderebilirsiniz.

Turkcell hattınızı yurt dışında paketler dahilinde kullanmak istiyorsanız size uygun paketi Hesabım sayfasında Yurt dışı internet seçeneği altında bulabilirsiniz.

Eğer hattınızı yurt dışına çıktıktan sonra kullanıma açtırmak istiyorsanız; aynı şekilde Hesabım sayfasından ya da yukarıda anlatıldığı gibi SMS ile yurt dışı kullanıma açma işlemlerini yapabilirsiniz.

Hem hesabım uygulaması hem de diğer popüler Turkcell uygulamaları yurtdışında size ihtiyacınız olduğunda yardımcı olacaklardır. Yurtdışına çıkmadan önce uygulama merkezinden ihtiyacınız olacak uygulamaları indirmeyi unutmayın.

Keyifli seyahatlar dileriz.

Exit mobile version