Turkcell iPhone Uygulamaları

Turkcell tarafından ios işletim sistemli iPhone cihazlar için geliştirilmiş mobil uygulamaların hepsini sizler için listelemek istedik. Turkcell iPhone Uygulamaları listemizdeki uygulamalardan bazıları teknik hizmetler için, bazıları da Turkcell’in servisleri ve kampanyalarından daha çok faydalanmak isteyen Turkcell kullanıcıları için üretilmiş.

Eğer siz de bir Turkcell hatlı iphone cihaz kullanıcısı iseniz belki de çok işinize yarayacak ama hiç duymadığınız Turkcell uygulamaları olabilir. Sizler de yorumlarınızla en çok kullandığınız uygulamayı yorum olarak nedenleriyle eklerseniz diğer kişilere de bu sayede yol gösterebilirsiniz.

Turkcell tarafından yapılmış iPhone Uygulamaları Listesi

Turkcell Platinum

turkcell-platinum-indir​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Turkcell Platinum, size ​özel çözümlerle hayatınızı kolaylaştıracak ve konforunuzu artıracak ​​​ayrıcalıklar dünyasına verilen isimdir. Turkcell Platinum’un hayatınıza renk katacağı bazı ayrıcalıkların örnekleri:

Turkcell Platinum İndir!

Statune Uygulaması

turkcell_statune_indirStatune, siz daha telefonunuzu açmadan, o an ne yaptığınızı sizi arayanlara söyleyen bir servistir. Statune uygulaması, sizi arayanları karşılayarak, toplantıda, tatilde, sinemada, yemekte, yurtdışında olduğunuzu ve daha birçok şeyi söyleyebilir. Statune’u indirdikten sonra, size özel hazırlanan 400’den fazla statü içinden o anki durumunuzu yansıtan statüyü seçebilirsiniz.

Statune İndir!

Bip – Ücretsiz Mesajlaşma Uygulaması

bip_iphone_indir
BiP ile mesajlarınızı anında, hiçbir yerde olmayan Türk usulü yerel ikonlar ile daha eğlenceli gönderin!
BiP, TURKCELL ve diğer operatör abonelerinin kullanabildiği anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

Uygulamayı iki şekilde indirebilirsiniz.

İndirme gerçekleştikten sonra uygulamayı açıp telefon numaranızı girdikten sonra, size gelen şifreyi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Telefon rehberinizde, BiP uygulamasını indirmiş olan kullanıcıları otomatik görüp, anlık mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Bip İndir!

Turkcell Hesabım Uygulaması

turkcell-hesabim-iphone-uygulamasiHattınızın kontrolü, Turkcell Hesabım uygulamasıyla cebinizde! Turkcell Hesabım’ın yenilenen tasarımı ve kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde, hattınızı cebinizden yönetmek artık çok daha kolay! Turkcell Hesabım ile mobil uygulama kolaylığını internete erişebildiğiniz her yerde yaşayabilirsiniz!

Turkcell Hesabım İndir!

Turkcell Süper Esnaf

turkcell-super-esnaf-iphone-uygulamasi

Süper Esnaf İndir!

Turkcell TV+

turkcell_tv_plus
Zamana ve mekana bağlı olmayan, geleceğin TV deneyimi Turkcell TV+’ın çoklu ekran seçeneği ile sevdiğiniz film, dizi ve TV kanallarını izleme keyfi cebinizde, tabletinizde ve bilgisayarınızda!
Turkcell TV+ yayınları kaydetme, 5 saate kadar geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile size eşsiz bir TV deneyimi sunuyor.
Cep telefonu ve tabletinize Turkcell TV+ uygulamasını indirerek, bilgisayarınızda www.turkcelltvplus.com.tr‘ye tıklayarak siz de bu keyfi yaşamaya başlayın!

Turkcell TV+ İndir!

Turkcell Yedek

turkcell-yedek-ios-iphone-uygulamasiTurkcell Telefon Yedekleme, cihazınızdaki rehber bilgisini sizin için güvenle Turkcell’de yedekler. Böylece telefonunuzu değiştirdiğinizde, kaybettiğinizde kısacası telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, yeni telefonunuza eski telefonunuzdaki bilgilerinizi aktarabilirsiniz. iPhone rehberindeki özel alanlar yedeklenmemektedir. Rehber bilgilerini yedeklediğinizde Turkcell’den gelen arama bilgilendirme mesajları içerisinde arayan numaraları yerine rehberinde kayıtlı isimleri görürler.

Turkcell Yedek İndir!

Exit mobile version