Taşınma Öncesi Ev Nasıl Temizlenir?

Yeni bir ev satın aldınız ya da kiraladınız. İşin en zor kısmını hallettiniz sayılır. Şimdi geriye yeni evinize taşınmak kaldı. Eşyalarınızın nakliye edilmesinden önce yapmanız gereken son şey evi temizlemek. Taşınma öncesi ev temizliği rutin yapılan temizlikten biraz farklı ve detay isteyen bir iştir. Eğer evin temizliğini eşyalar taşındıktan sonra yapmayı düşünüyorsanız çok zor olacaktır. Boş evi temizlemek her zaman işinizi kolaylaştırır.

Taşınma öncesi temizlik evin daha önce nasıl kullanıldığına göre değişir. Ev kullanılmış durumdaysa temizlik öncesi tadilat gerektiren yerler olabilir. İlk kez siz oturacaksanız da inşaat pisliği olabilir. Tadilat gerektiren işler varsa temizlik öncesi onarımı tamamlamanızı tavsiye ediyoruz. Sıra geldi temizliğe!

Taşınma Öncesi Ev Nasıl Temizlenir?

Taşınma esnasında, nakliye çalışanlarının ayakkabılarıyla girmesini engellemeniz ya da galoş kullanmalarını sağlamanız çok zordur. Bu yüzden elinizin altında paspas bulundurun. Eşyalar taşınırken ara ara silerseniz çamur ya da kirlerin dağılmasını engellemiş olursunuz.

Exit mobile version