Tango Hesabı Nasıl Silinir?

Kullanıcılarına ücretsiz olarak haberleşme ve eğlence platformu olan Tango, aileniz ve arkadaşlarınızla mesajlaşma, sesli mesaj gönderme , video gönderme, konuşma ve görüntülü konuşma olanağı sağladığı gibi birlikte oyun oynamanıza olanak sağlamaktadır. iPhone, Android, Windows Phone ve bilgisayarlara yükleyerek birden fazla platformda kullanabilirsiniz.

Tango’nun ücretsiz olarak hizmet vermesine rağmen sürekli gelen bildirimlerle kullanıcıları rahatsız etmesinden dolayı, Tango hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Bu yazımızda Tango bildirimlerini nasıl kapatacağınızı ve Tango hesabı nasıl silinir ayrıntılı şekilde anlatacağız.

Tango Hesabı Nasıl Silinir ?

Tango hesabını indirdiğiniz Tango uygulaması ile silmenize olanak vermese de, Tango’nun web sitesinden hesabınızı kolaylıkla silebilirsiniz.

1- Tango’nun destek sayfasına bu linkten girin.
2- Açılan sitede “Phone Number: ” kısmına Tango’ya kayıt olurken kullandığınız numaranızı alan koduyla birlikte yazın. Örn: +90 543 456 67 76
3- ”Full Name” kısmına adınızı ve soyadınızı yazın
4- ”Email Address” kısmına uygulamaya kaydolurken kullandığınız mail adresinizi yazın
5- ”Country” kısmına ülkenizi yazın
6- ”What’s making you leave Tango? ” bölümünde Tango hesabınızı neden silmek istediğinizi soruyor. ” I want to delete all account history ” (Tüm hesap geçmişinin silinmesini istiyorum) seçeneğini işaretleyebilirsiniz
7- “What did you use Tango for?” bölümünde Tangoyu ne için kullandığınızı soruyor. “Talk to friends/family” (arkadaş ve ailemle konuşmak için) seçeneğini işaretleyebilirsiniz
8- “What’s your Gender?” bölümünde cinsiyetinizi soruyor. “Male” (bay) “Female” (bayan) seçeneğinden birini seçiniz.
9- “After this account deletion, which app are you likely to use?” bölümünde hesabınızı sildikten sonra hangi uygulamayı kullanacağınızı soruyor, herhangi birini işaretleyebilirsiniz.
10- Son olarak “How can we improve Tango for you?” bölümü kalıyor. Burada Tango’yu nasıl geliştirebileceklerini soruyor, boş bırakabilir ya da düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
11- “Submit” dedikten sonra 2 gün içerisinde Tango hesabınız tamamen silinecektir.

Exit mobile version