Spotify’ın Çalışanlara Özel OOO Sitesi

Spotify yeni çıkardığı OOO(Out-of-Office) uygulaması ile “beyaz yakalı” kullanıcılara yeni bir müzikal deneyim imkânı sunuyor. Uygulama sayesinde tatile çıkarken yapacağınız işleri düşünmeyip sadece tatil yeri, bavulunuzdaki eşyalar gibi sorunlara odaklanabileceksiniz. Yazdığınız metin ile birlikte gösterilen çalma listesi sayesinde size e-posta yoluyla ulaşmaya çalışanlar da bu deneyime ortak olacak.

Spotify OOO Sitesi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Spotify’ın bu uygulaması kabaca otomatik yanıt mesaj sisteminin müzik listeleriyle birleşiminden oluşuyor. Bu şekilde ofisteki işler için telaş etmenize gerek kalmayacak ve tatil yolculuğunuz, hem siz hem de iş ortaklarınız için müzikal keşfe dönecektir.

OOO Uygulaması SpotifySiteyi açtığınızda karşınıza gelen ekran görüntüsü sayesinde sıcak bir karşılamayla başlıyor. Şimdi Başla butonuna tıkladığınızda, size gitmeyi planladığınız istikamet sorulacak.

OOO uygulaması spotify 1Sonrasında iş mailinizi girip seyahatin iş amaçlı mı eğlence amaçlı mı olduğunu seçmeniz gerekiyor. Ayrıca Dinlenme, Macera ve Parti modlarına göre liste güncellenebiliyor.

OOO Uygulaması Spotify 2Spotify’da oturum açtıktan sonra ise gidilecek olan tatil yerindeki popüler çalma listelerine göre size uygun yeni bir liste yaratılıyor.OOO Uygulaması Spotify 3

Son olarak OOO maili oluşturularak müşteriler, iş ortakları ve çalışanlar gibi size mail yoluyla ulaşanlar için tatilinizin başlangıç, bitiş tarihleri, yerinize bakacak kişi ve onun maili gibi bilgiler gönderilebilir.

Örnek OOO maili:

“Perşembe, Eylül 1 – Cuma, Eylül 2 tarihlerinde Athens bölgesinde tatilde olacağım. Athens bölgesinden esinlenerek oluşturulmuş çalma listemi dinleyebilirsiniz: https://spotify.ooo/#!/playlist/-KO9BOhJkK59Ok0…”

Oluşturulan mesajı istediğiniz şekilde düzenleyebileceğiniz gibi ayrıca e-postayı farklı dillerde de kaydedebilirsiniz.

Exit mobile version