Skype Hesabı Nasıl Silinir?

Skype kullanıcılarının, en çok yaşadığı sıkıntıların başında skype hesabını silmek geliyor. Skype hesabını silme aslında çok kolay bir işlem gibi gözükse de ancak yapacağınız birkaç işlemle mümkün olur.

Eğer microsoft’tan açtığınız mail adresinizi skype ile birbirine bağladıysanız bu gibi durumlarda skype hesabınızı silmek için öncelikle microsoft’tan aldığınız mail adresini silmeniz gerekmektedir. Bu yöntemle skype hesabınızı tamamen silebildiğiniz gibi başka bir yöntemle de bunu yapabilirsiniz. Skype’ta ki kişisel bilgilerinizin hepsini silin ve çıkış yapın. Uzun bir süre oturum açmadığınız takdirde sistem otomatik olarak  Skype hesabınızı silecektir. Tekrar oturum açmamaya özen gösterin. Aksi takdirde skype hesabınız silinmeyecektir.

Pasife Alarak Skype Hesabı Nasıl Silinir?

Skype’daki kişisel bilgilerinizi silmek için skype ara yüzünde bulunan Skype bölümüne tıklıyorsunuz. Daha sonra Kişisel Bilgiler sekmesinden Bilgilerini Düzenle bölümüne giriyor ve tüm bilgilerinizi siliyorsunuz. Bilgilerinizi sildikten bir süre sonra Skype hesabınız silinecektir. (Resim1)

Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey oturumunuzu kapattıktan sonra bir daha açmamanızdır. Açtığınız takdirde üyeliğiniz tekrar aktive olur.

Exit mobile version