SKILL Nasıl İndirilir?

SKILL oyunu, Dragonfly firması tarafından Unreal 3 oyun tasarım motoru kullanılarak 2004 yılında piyasaya sunuldu. 2004 yılından günümüze sürekli daha iyi bir oyun deneyimi yaratmak için güncellemeleri devam ediliyor. Skill oyunundaki bu güncellemeler, oyuncu hareketleri, grafik, mermi atışı gibi en önemli faktörlere uygulanıyor.
S.K.I.L.L Special Force 2, oyuncularına muhteşem tasarıda haritaları ve pek çok oyun moduyla savaşın tadını çıkarma imkanı sunuyor. Savaş ve FPS oyunlarının klasik modları olan deathmatch ve team deatmatch gibi klasik modlarla birlikte yeni geliştirilmiş olan başta casusluk ve savunmaya dayaylı yeni modları sayesinde her kendinizi savaşa daha çok odaklayacaksınız. Çok sayıdaki oyun modu, zengin silah mühimmatı seçeneği ve oyun içi dinamikleriyle aksiyon dolu bir oyun deneyimi vaad ediyor.

SKILL Nasıl Oynanır?

S.K.I.L.L Special Force 2 oyun için gelişmiş silahları level ( askeri statü olarak) atlayarak silahlarınızı aktif hale getirebilirsiniz. Oyun içerisinde item market sistemi mevcuttur. Güçlü silahlar, marketten kazanılan puan veya ödeme yapılarak aktif hale getirilir.
Yeni silahların ücretsiz olarak açılmasındaki en önemli faktör Öldürme / Ölme oranıdır. Yani ne kadar çok adam vurursanız ve vurduğunuz sayıdan çok daha az ölürseniz bu oran yüksek kalır ve size çok avantaj sağlar. Ayrıca düşman ayak sesleri duymanız için kulaklık takmanız gerekecektir. Oyun binalar, yapılar arası rakiplerin ayak seslerini dinleme avantajını değerlendirmenize müsait kılıyor.
Eğer Counter-Strike tarzında, taktik-operasyon, takım halinde iletişim halinde saldırı planlarınızı uygulamak istiyorsanız SKILL Special Force 2 tam istediğiniz bir oyun olacaktır.

SKILL Nasıl İndirilir?

1- SKILL indir işlemini gerçekleştirmek için öncelikle bu linkten veya “Ücretsiz SKILL Oyna” Butonuna tıklayarak SKILL Special Force sayfasına giriş yapıyoruz.

Ücretsiz SKILL Oyna

2- Giriş yaptıktan sonra E-mail adresinizi ve şifrenizi yazıp “OYNA” butonuna tıklayınız.

skill_kaydol

3- E-mail ve şifrenizi belirledikten sonra SKILL sayfasında sağ tarafta bulunan “İndirme” butonuna tıklayarak oyunu indirmeye başlayınız.

Skill_indir

4- S.K.I.L.L Special Force indirilmeden önce Gameforge Live indirmesi gerekmektedir. Gameforge Live indirmesi için türkçe dilini seçiniz.

skill_indirme

5- Açılan pencerede “İleri” butonuna tıklayınız.

skill_yükleme

6- Gameforge Live’ı kuracağınız dosya dizinini seçtikten sonra “İleri” butonuna tıklayınız.

skill_nasil_yüklenir

7- Gameforge Live’ın kurulumunu bekleyin. Kurulduktan sonra otomatik olarak açılacaktır program.

skill_yüklemesi

8- Gameforge açıldıktan sonra, sol tarafta bulunan S.K.I.L.L bölümüne tıklayıp “YÜKLE” butonuna tıklayınız.

skill_oyna

9- Karşımıza S.K.I.L.L. Special Force oyununun Lisans sözleşmesi çıkacaktır. Okuduktan sonra “Tamam” butonuna tıkladıktan sonra SKILL oyununu yüklemeye başlayacaktır.

skill_sozlesme

10- Bu aşamada SKILL Special Force oyunu internet üzerinden indirmeye başlayacaktır.

skill_update

11- Artık SKILL Special Force oyunumuz oynamaya hazırdır. Gameforge Live üzerinde sol tarafta bulunan S.K.I.L.L oyununa tılayıp, “Şimdi Oyna” butonuna tıklayarak SKILL oynamaya başlayabilirsiniz.

Exit mobile version