SeaFight Nasıl İndirilir?

Seafight tamamen ücretsiz ve türkçe web tabanlı online bir korsanlık oyunudur. SeaFight oyununu diğer tarayıcı oyunları gibi bilgisayarınızdan ücretsiz olarak oynamak için internete bağlanmanız yeterlidir. Dünya üzerinde 15 milyondan fazla oyuncu bu oyunu oynamaktadır. Oyunu çekici kılan ise orijinal bir senaryoya dayandırılmasıdır. Yakın çağdaki savaş gemileri oyunda daha baskındır. Ayrıca denizcilik faaliyetlerindeki ufak ayrıntılar bile işlenmiştir. Örneğin yelken büyüklüğü, geminin hareket hızına bile etki yapar. Ayrıca oyunda savaş harici su yaratıklarını avlayabilirsiniz. Bu size daha çok deneyim puanı kazandırıp, silah gibi eşyalarınızı marketten açma olanağı sağlar.

SeaFight oyunu, çoğu web tabanlı online oyunun aksine tıklama oyunu değildir. Oyunda alışveriş vb, işlemleri normal siteden yaparken, esas oyunu oynamak için farklı bir pencere açılır. Bu ekranda 3D grafikler ve ses efektleri eşliğinde gemimizi yönetiriz. Yani Knight Online vb oyunlardaki gibi rakiplerimizle birlikte oynarız.

Seafight Nasıl Oynanır?

Seafight’ta bir gemiyi yönetirsiniz. Oyunda güçlük seviyelerine göre gemi çeşitleri vardır. Oyuna yeni başlarken en güçsüz gemiyle Seafight dünyasına yelken açarsınız. Artık macera başlar, amacımız ilk olarak en güçlü gemi çeşiti olan “elit ” gemiye sahip olmak, daha sonra bu gemiyi en iyi şekilde donatmak ve rakiplerimize üstünlük kurmaktır.

Oyun içinden kısaca söz edecek olursak:
Oyunda 20 level(seviye) vardır, yani herkes aynı haritada takılmaz ayrıca oyunda harita kavramı vardır. mesela her levelin haritaları vardır. Mesela 5 level olan bir kişi 5 ve 5’in altındaki haritalarda dolaşabilir. Peki nasıl level atlayacağız? Level atlamak için diğer oyunlarda olduğu gibi belli tecrübe puanını doldurmanız gerekiyor. Tecrübe puanını oyundaki NPC’leri batırarak, her seviyenin görevleri vardır bunları yaparak, özel haritalara girerek ve çeşitli kampanyalarda zaman harcayarak doldurabilirsiniz. Tecrübe puanı dolduğunda da hemen level atlayamazsınız.
Oyunda alışveriş aracı olarak altın ve inci kullanılır. Oyunda en değerli ganimet incidir ve oyunda çoğu şeyi inciyle altına göre daha hızlı alışveriş yapılır ama oyunda çok az yerde kazanabilirsiniz.

SeaFight Nasıl İndirilir?

SeaFight oyunu online olarak web tarayıcısı üzerinden oynandığı için herhangi bir yükleme işlemi gerekmemektedir. Sadece Seafight sitesinden oyuna kayıt olmanız oyuna başlamanız için yeterlidir.

SeaFight oyununa kayıt olmak için:

Öncelikle bu linke veya aşağıdaki SeaFight Kaydol butonuna tıklayarak Seafight sitesine giriniz.

SeaFight Kaydol

Açılan sayfada Kullanıcı adınızı, Şifrenizi ve E-mail adresininizi, ardından beyaz kutu içerisindeki karakterleri aşağıdaki kısma yazıp “Şimdi Ücretsiz Oynayın” butonuna tıklıyoruz.

Seafight-kayit

Not: E-mail’inize gelen aktivasyon adresine tıklayıp, hesabınızı etkinleştirmeyi unutmayın.

Exit mobile version