En Güvenilir Türk ve Yabancı Satış Ortaklığı Siteleri

Affiliate Networkler

Kendi websiteniz veya blogunuz üzerinden ya da internette reklam yapma yoluyla başka sitelere müşteri göndererek para kazanmaya kısaca satış ortaklığı denir. İngilizcedeki karşılığı affiliate marketing olan satış ortaklığı işine girmek için ilk yapmanız gereken satış ortaklığı siteleri ile çalışmaya başlamak için bu programlara üye olmaktır.

Bu networkler satış ortaklığı programları bulunan birçok satış sitesi ile sizleri buluşturan aracı kurumlardır. Her e-ticaret veya reklamveren sitesi ile tek tek uğraşmak ve satış anlaşması yapmak ciddi zaman alacağı için affiliate networkler üzerinden satış getirmenizi bekleyen binlerce e-ticaret sitesine ya da başka sitelere ulaşmanız daha kolay ve hızlı olacaktır.

Kayıt yaptırırken programlarına kabul edilmeniz için doldurduğunuz formun açıklama kısmında kendinizden, sitenizden ve sitenizin ziyaretçi profilinden bahsetmek kabul edilme şansınızı artıracaktır.

Hem Türk hem de yabancı satış ortaklığı siteleri listemizde en güvenilir ve Türkiye’ye ödeme gönderen affiliate networkleri inceledik ve sizlere edindiğimiz tecrübeleri aktarmaya çalışacağız.

Önemli Not: Listemiz alfabetik sıra ile yapılmaktadır. Bu listeye giren tüm gelir ortaklığı siteleri bizim için eşit değere sahiptir.

Türk Satış Ortaklığı Siteleri

GelirOrtakları

Gelir Ortakları
Türkiye’deki ilk affiliate networklerden olan Gelir Ortakları, internet reklamcılığında önemli bir yeri olan Digitouch A.Ş.’ye bağlıdır. Merkezi Mecidiyeköy’de bulunan Gelir Ortakları ağırlıklı olarak e-ticaret siteleri için Cps (Satış başına ödeme) ve form doldurtmaya yönelik cpa (Aksiyon başına ödeme) türünde kampanyaları sizlere sunar. Cps ve Cpa türünde yüzlerce reklamvereni bünyesinde bulunduran Gelir Ortakları affiliateler için Oyun ve uygulama indirme Cpi (İndirtme başına ödeme) türünde reklamverenleri de zaman zaman sizlerle buluşturur.

Düzenli ödeme alabileceğiniz güvenilir bir satış ortaklığı networkü olan Gelir Ortakları’na bu linke tıklayarak üye olup para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Admitad


Aslında bir yut dışı firması olan Admitad’ın yıllardır Türkiye ekibi var ve hepsi Türkçeyi çok iyi konuşmaktalar. Bir çok reklam veren var sistemlerinde ve Türkiye’ye yatırım yaptıkları için kendilerini bir Türk network gibi düşünebiliriz. E-ticaret tarafında kuvvetliler ve avrupa ya da rusya trafiği olanlar için de değerlendirilmesi gereken bir affiliate network. Bu linke tıklayarak üye olma sayfasına gidebilirsiniz.

ReklamAction

Reklam Action
Gelirortakları ile birlikte en eski affiliate networklerden bir diğeri olan ReklamAction, ReklamStore ailesinin performans tabanlı reklam networküdür. Özellikle Cpa ve Cps bazlı kampanyaları (offer) ile affiliate pazarlama alanında yüzlerce reklamverene kolayca ulaşmanızı sağlayacak bir affiliate networktür. İndirme bazlı offerlarının çokluğu özellikle mobil trafiği olan yayıncılar için gözden kaçmamalıdır.

Düzenli ödeme alabileceğiniz güvenilir bir affiliate network olan ReklamAction’a bu linkte tıklayarak üye olabilir ve hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yabancı Satış Ortaklığı Siteleri

Avangate

Avangate
Tüm dünyadan onbinlerce yazılımcının ve yazılım şirketinin yazılım ürünlerini satmalarına yardım ederek onlarla satış ortağı olabileceğiniz yazılım alanındaki dünyadaki en büyük affiliate network hiç şüphesiz “Avangate”tir.

Teknoloji ile alakalı bir siteniz ya da blogunuz varsa mutlaka bu linke tıklayarak avangate’e üye olun ve yazılarınızda Avangate’te bulunan yazılım, program, script ve daha birçok alandaki en popüler yazılım ve programları önererek satışlarına ortak olun.

Crobo

Crobo
Web ve mobil oyun firmalarının oyunlarını sitenizde tanıtıp bu oyunlara siteniz üzerinden gidecek oyuncular için para kazanabileceğiniz bir oyun satış ortaklığı networkü olan Crobo tüm dünyada en çok oyun reklamverenine ulaşmanız açısından önemli bir affiliate networktür.

Türkiye’de de banka hesabınız üzerinden ödeme alabileceğiniz, dünya çapında güvenilir bir şirkettir. Oyun tanıtımı yapabileceğiniz bir siteniz ya da blogunuz varsa mutlaka Crobo’ya bu linke tıklayarak üye olabilirsiniz.

Peerfly

Peerfly
CPA yani cost per acquisition (aksiyon başına ödeme) ne demek biliyorsanız ve yurtdışı ziyaretçiniz varsa Peerfly bu alanda çalışabileceğiniz en doğru networklerden birisi. Başarılı bir Süper affiliate Luke Kling tarafından kurulan ve giderek büyüyen bir CPA affiliate network olan Peerfly’a bu linke tıklayarak üye olabilirsiniz.

Luke Kling aynı zamanda başarılı bir blogger. Blogunda internetten gelir ortaklığı yaparak nasıl para kazanılır konusu ile alakalı düzenli ve bilgilendirici yazılar yazmaktadır. Luke Kling’in blogunu bu adresten ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Not: Cost per action ya da Pay per acquisition isimleriyle de karşınıza çıkabilecek olan CPA türünde gelir yaratma modelinde yönlendirdiğiniz ziyaretçiler, reklamverenin sitesinde herhangi bir aksiyon almaları durumunda ödemeyi hakedersiniz. Yaratılmak istenen aksiyonlar form doldurma, e-posta adresi doldurma, posta kodu doldurma, anket doldurma, üye olma gibi farklı çeşitte olabilir.

Shareasale

shareasale
Tüm dünyadan en popüler reklamverenlerin satış ortaklığı kampanyalarına ulaşabileceğiniz en büyük networklerden birisi de Shareasale.com ‘dur. Milyar dolarlık e-ticaret siteleri, domain satın alma siteleri, turizm alanının devleri gibi birçok alanda faaliyet gösteren online şirketler Shareasale ile ortaklık yaparlar ve affiliate marketing alanında çalışırlar.

Özellikle yurt dışı ziyaretçili site sahiplerinin muhakkak üye olmalarını tavsiye ettiğimiz yabancı satış ortaklığı sitelerinden önemli bir tanesi olan Shareasale’a shareasale.com adresine giderek üye olabilirsiniz.

Exit mobile version