Sahibinden.com Nasıl Bir Site?

Türkiye’nin ilan ve alışveriş konusunda ilk İnternet sitesi olan Sahibinden.com, Aksoy Group ile birlikte 2000 yılında aktif hale getirildi. Bünyesinde bulundurduğu yüzlerce çalışanı, milyonlarca kullanıcısıyla e-ticaret alanında zirveyi başka alternatiflere kaptırmayacak derecede başarılı hale gelmiştir. A’dan Z’ye aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Sahibinden ile, almak istediğiniz ürünleri daha uyguna, daha kolayca bulmayı sağlıyor. Onlarca kategori arasından güvenle yapacağınız bir alışveriş, bu sitede sizleri bekliyor.

Bilmeyenler için, adını duyup henüz bakma fırsatı bulamayanlara belli önemli noktaları paylaşacağım. Bu adımlara göre aradığınız ürünleri rahat bir şekilde bulacaksınız. Gelişen teknolojiyle birlikte sadece bilgisayarlardan değil, akıllı telefonlardan, tabletlerden de Sahibinden.com’a giriş yapabilmek mümkün. Hem Android hem IOS sisteminden uygulamayı bulabilmek için tıklayın:

IOS için Sahibinden.com

Android için Sahibinden.com

SAHİBİNDENSahibinden.com’da Neler Var?

Türkiye’nin en güvenilir bulduğu bu alışveriş sitesinde onlarca kategoriyi bir arada görebilmek mümkün. Emlak, vasıta, alışveriş sekmeleri altında çeşit çeşit ürünü bulabiliyoruz. Ayrıca Sahibinden, kendisini iş bulma konusunda bir platform arayan kullanıcılarına da kapısını açmış durumda. Özel ders veren binlerce kullanıcı olsun, farklı sektörlerde iş ilanları olsun, evcil hayvan sahiplendirme gibi konularda da öncülük ederek, sanal dünyanın aranan adresi olmuştur.

sahibinden

Sahibinden.com’a Nasıl Üye Olunur?

 

Exit mobile version