Rail Nation Nasıl İndirilir?

Rail Nation oyunu; ücretsiz tarayıcı üzerinden indirmeden oynanabilen ve tren işletmeciliğinin ticaretini konu alan bir online oyundur. Diğer browser oyunları gibi bilgisayar üzerinden oynamak için sadece internete bağlı olmanız yeterlidir. Oyun multiplayer olarak arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Oyun Türkiye’de önemli bir popülariteye sahiptir. Oyunu ilgi çekici kılan önemli etmenler, trenlerin seçiminden, hangi tür yük taşımasından, hangi bölgelere sevkiyat yapılmasına daha bir çok özelleştirilebilir seçenekleri içermesidir. Kısaca Rail Nation oyunu, Türk oyuncular arasında sanal bir ticaret imparatorluğu kurmaktır ve trenin burda önemi çok yüksektir.
Oyun trenin icat olduğu zamanlardan başlıyor. Oyunda altı çağ var. Kısaca, 1.çağda tren oldukça ilkel ve şehrin arz ettiği malzeme veya hammaddeler eski ihtiyaçlara göre sınıflandırılmıştır. Trenlerin teknolojisi, kronolojik zamana göre buharlı, dizel ve elektrik olarak değişiklik gösterir. Buharlı tren seçenekleri beş farklı modeldir.Her modelin kullanım amacına göre performansı farklıdır.

Rail Nation Nasıl Oynanır?

Oyunun amacı, üye olduktan sonraki aşamadaki 50 şehirden birini seçmeniz ve seçtğiniz şehrin ihtiyaç piyasası olan arz/talep ilişkisini iyi anlayarak çevre kasaba ve köylerden taşımanacak ürünlerinizi birbirleri arasında taşınması sağlamaktır. Taşımacılık esnasında bölgenin talep ettiği ürün değişkenlik gösterdiğinden oyun içerisinde anlık talep dalgalanması da oluyor. Birinci Çağda taşınabilir ürünler ; Demir, odun, pamuk, sığır, iplik ve deridir. Taleplere göre demir yolu rotalarınız sürekli değişmek zorunda kalacaktır.
Oyun sadece tren taşımacılığı ile sınırlı değil. Sizden talep edilen ürünü işleten işletme eğer sizi daha uzun sürede bekletip malzeme çıkartıyorsa, o işletmeye yatırım yapıp o işletmeyide yönetme şansı da sunuyor. Bu sayede hem işletmenin verimlilik faktörünü artırmaya yönelik çalışmaları yapıp işletmenin üretim hızını pozitif seviyelere yükseltiyorsunuz.Bu sayede şehrin sizden talep ettiği ürün daha kısa sürede vagonlarınınızda olacak ve sevkiyatını hemen yapabileceksiniz. Her bir ürüne ait taşıma ruhsatı alınması gerekiyor. Unutmadan vagonlarınızın büyüklüğü ve özelliklerinin bile taşımacılıkta önem taşınızdığını belirtelim.
Taşıma trenlerinizi, tren bakım istasyonunda yenileyebilir, daha üst seviye teknoloji parçaları takıp hız ve dayanıklılık ekleyebilirsiniz. Dayanıklılık oyun önemli bir paya sahiptir. Özellikle buharlı yük trenleri ve vagonları aşınmaya maruz kalıyor. Kısaca her sevkiyat süresinin 1/4 ü yakını bakıma harcamak gerekiyor. Bu önemli hususu göz ardı etmemek gerekir. Bu sebeple dayanıklılık kitlerini sürekli takip etmeli, yeni parçaları trenlerinize takmanız gerekir. Dayanıklılık artırıcı kitler; buhar türbin kazanından, frenleme disklerine, vagonlarda kullanılmak üzere değişiklik gösterir.

Rail Nation Nasıl İndirilir?

Rail Nation oyunu ücretsiz olarak tarayıcı üzerinden oynandığı için herhangi bir indirme işlemi gerekmemektedir. Oyunu oynayabilmek için kayıt olup, internet tarayıcıları üzerinden ücretsiz oynayabilirsiniz.

1- Bu linkten veya “Ücretsiz Rail Nation Kaydol” butonundan Rail Nation sitesine giriş yapınız.

Ücretsiz Ücretsiz Kaydol

2- Açılan Rail Nation sitesinde “Hemen Kaydol” butonuna tıklayınız.
rail_nation_kaydol

3- Kayıt bölümünde ilk olarak eposta adresinizi, şifrenizi ve tekrar şifrenizi seçtikten sonra Koşul ve Gizlilik sözleşmelerini kabul ettikten sonra “Kaydol” butonuna tıklayınız.

railnation_kaydol

4- Açılan sayfada “Giriş” butonuna tıklayın.
rail_nation_indirme

5- Son olarak Hesabınızı aktifleştirmeniz gerekecektir. Epostanıza gelen kodu “Etkinleştirme Kodu” bölümüne girdikten sonra “Etkinleştir” butonuna tıklayınız.

rail_nation_kayıt_ol

6- Üyelik işlemini tamamladınız. Artık “Hemen Oyna” butonuna tıkladıktan sonra “Rail Nation” oyununu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

rail_nation_oyna

Exit mobile version