Sosyal Medya Uygulaması Prisma Nasıl Kullanılır?

2016 ‘nın en çok beğenilen uygulamaları arasında yer alan Prisma uygulaması gelişmeyi sürdürüyor. Öyleki geçtiğimiz günlerde Google Play Store ve App Store tarafından yılın uygulaması şeçildi.

Fotoğrafları birer sanat eserine dönüştüren sosyal medya uygulaması Prisma şimdi sosyal medya platformuna dönüşmek için ilk adımını attı. Fotoğrafların ardından videoları ve canlı yayınları da tablolara dönüştüren Prisma uygulamasının kullanımı yaz aylarından bu yana daha da artmıştı.

Yapılan son güncellemelerle birlikte uygulamaya profil ve haber akışı bölümleri eklendi. Böylece Prisma ‘yı sadece fotoğraf ve videoları tabloya dönüştürmek için değil, onları paylaşmak için de kullanabileceğiz.

Aynı Twitter ve Instagram’da olduğu gibi diğer profilleri de takip etmek mümkün olacak. Diğer sosyal platformlara ek olarak lokasyon özelliğiyle yakınımızda konumlanan ve yeni fotoğraf ekleyen insanları da takip edebileceğiz.

Prisma’ nın bu yeni halini kullanmanız için yapmanız gereken tek şey uygulamanızı güncellemek. Tüm İos ve Android için kullanıma sunulan uygulama Instagram ve Snapchat’ e uzun süre rakip olacak gibi gözüküyor.

 

Prisma Nasıl Kullanılır?

İlk olarak Prisma uygulamasını ücretsiz olarak indiriyorsunuz ardından açıyor ve istediğiniz bir adet fotoğrafı çekiyorsunuz. Şimdi sıra geldi 36 dan fazla olan filtre arasından birini şeçin ve resme işlenmesini bekleyin. Piramit şekli çıktığında resminiz işleniyor demektir. Ardından filtreniz resminizi, videonuzu ya da yayınınızı dönüştürmüş olacaktır. Resminizi paylaşmak isterseniz üzerine tıklayıp şeçebilir ardından artı tuşuyla Facebook ya da Instagramda paylaşabilir, ayrıca telefonunuzun fotograf kısmına kaydedebilirsiniz.

Exit mobile version