Piyasadaki En İyi Elektrikli Süpürgeler

en iyi elektrikli süpürgeler

Gelişen teknoloji, her alanda olduğu gibi evde kullandığımız elektrikli aletlerin de birçok farklı ihtiyaca ve talebe cevap verir duruma gelmesini sağladı. Fakat bu yenilikler zaman zaman kafa karışıklığına, kararsızlığa hatta ihtiyaç dışı satın alma kararlarına neden oluyor. Bu yazıyı okuduğunuza göre yüksek ihtimal elektrikli süpürge arayışındasınız.

Alt tarafı süpürge diye yola çıkıp birbirinden farklı özellikler ve büyük fiyat farklarıyla karşılaşıp da karar vermekte zorlanıyorsanız sizler için en çok satılan, en fazla olumlu yorum alan, ihtiyacınıza yönelik farklı model ve fiyatlarda piyasada bulunan en iyi elektrikli süpürgeler yazısını hazırladık.

Elektrikli süpürgelerin hemen hepsinin çalışma prensibi aynıdır. Birbirinden ayrılan ve ihtiyaca uygun seçimi belirleyen özellikler filtre sistemi, emiş gücü, motor gücü, ergonomisi, sesi, fiyatı ve satış sonrası destek faktörleridir. Elektrikli süpürge modellerinin özelliklerini, satın almadan önce bilmeniz gerekenleri Elektrikli Süpürge Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? başlıklı yazımıza tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

En iyi elektrikli süpürge model tavsiyeleri

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Elektrikli Süpürge


Siklon teknolojisinin mucidi Dyson’ın son ürünü Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 modeli, 35 ultra verimli yeni Cinetic Siklon donanımı ile toz ayrıştırmada yüksek performans sergiliyor. Sahip olduğu siklon tasarımı, tıkanmaların önüne geçerek tozu en iyi şekilde yakalayıp hapsediyor. Dyson süpürgelerin bütün modellerinde emiş gücü oldukça iyi. Zamanla kullanıma bağlı emiş gücünde düşüş problemi yaşatmaması da en önemli özelliklerinden biri. Cinetic Big Ball silindir süpürge modeli, 150 AirWatt emiş gücü ile piyasadaki en yüksek performanslı süpürgelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca en küçük partikülleri ve alerjenleri de başarılı şekilde filtreleyerek dışarı verdiği havayı maksimum derecede temizliyor. Dyson Cinetic Big Ball modeli, sertifikalı astım ve alerji dostu filtreleme sistemi ile geliyor.

Kullanıcıların yaptığı en dikkat çekici yorumlar; ilk gün yatakları ve temiz olduğunu düşündükleri yüzeyleri süpürdüklerinde, haznede biriken toza hayret ettikleri şeklinde. Ayrıca süpürge sonrası temizlik suyunun berraklığı, günlerce evde toz birikmemesi de diğer olumlu yorumlar arasında.

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 toz torbasız süpürgenin karbon fiber başlığı, farklı yüzeylere göre otomatik yükseklik ayarını kendisi yapıyor. Böylece halı ve sert zemin arasında başlık değiştirmeden kullanım kolaylığı sağlıyor. Tüm modellerinde olan Ball teknolojisi ile kendi ekseni etrafında dönerek rahat hareket etmenizi sağlıyor. Süpürgeyle birlikte gelen ultra ergonomik ve yüksek performanslı başlık aparatları, evin her yüzeyinde pratik ve etkili temizlik imkanı sunuyor.

Dyson süpürgeler piyasadaki en yüksek fiyatlı modeller. Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 modelinin fiyatı da yaklaşık 6000 TL. Fakat özellikle çocuklu aileler, hayvan sahipleri ya da alerjik astım gibi hastalıkları olan kişilere tavsiye ediyoruz. 5 yıl garantili, dayanıklı malzemeden üretilen Dyson süpürgeler fiyatının hakkını veriyor.

Philips Marathon Ultimate XB9185


Siklonlu sisteme sahip toz torbasız elektrikli süpürge modeli, Philips Marathon Ultimate, son derece başarılı emiş gücü ve filtreleme özelliğine sahip. Yeni ultimate serisi, %60 daha fazla emiş gücü ile geliyor. PowerCyclone 10 teknolojisi ile donatılmış olan bu ürün, tozu mükemmel şekilde ayrıştırarak hazne içinde hapsediyor ve tekrar dışarıya salınmasını engelliyor. Toz torbasız süpürge ile kullanıma bağlı emiş gücü kaybı yaşamazsınız. Nanoclean özelliği ile pratik hazne boşaltma imkanı sunuyor.

Yüksek filtreleme performansı sayesinde alerjenleri, akarları ve en küçük toz partiküllerini filtreliyor. Ayrıca H13 hepa filtreye sahip olan model, en ince tozları %99,9 oranında hapsetme özelliğine sahip olup astım ve alerji gibi şikayetleri olan kullanıcılar için yüksek performanslı bir ürün olarak kabul ediliyor. TriActive LED ışıklı başlık, yüzeydeki görünmeyen tozları görünür hale getirerek daha pratik ve etkili şekilde temizlik yapma imkanı sunuyor. Toz torbasız süpürge sınıfının en iyilerinden Philips Marathon Ultimate uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz bir model. Fiyatı ise yaklaşık 2800 TL.

Arnica Bora ET11133


Su filtreli süpürgeler içinde en çok satılan ve en beğenilen model Arnica Bora. Oldukça güçlü çekiş gücüne sahip süpürge, krom çelik emiş borusu ve özel çelik telli hortumuyla dayanıklı bir model. Su filtreli süpürgelerin en çok beğenilen özelliği; suda görünen toz ve kirin yarattığı psikolojik rahatlamadır. Etkili bir temizlik sağlayan süpürgenin fiyatı da muadillerine göre oldukça uygun. Arnica Bora ET11133, güçlü motorunun yanı sıra tozu %99,9 oranında hapseden Hepa 13 Filtre sistemi ile yüksek temizlik ve hijyen performansı sunuyor. Arnica Bora su filtreli süpürge fiyatı 900-1000 TL arasında satışa sunulmakta olup uygun fiyatı ile tercih edilen en iyi süpürgeler arasında yer alıyor. Eğer her temizlik sonrası su haznesini temizlemek sizin için sorun yaratmayacaksa memnun kalacağınız bir ürün.

Philips Performer Silent


Klasikten şaşmam diyenler için toz torbalı süpürge modeliyle öne çıkan Philips Performer Silent süpürge yüksek emiş gücüne sahip. Bilindiği üzere toz torbalı süpürgelerde yaşanan en büyük sorun torba doldukça emiş gücü kaybı yaşanmasıdır. Airflowmax teknolojisi sayesinde hava akışı en üst düzeye çıkar ve torbanın tozla dolarken belli bir düzenle açılmasını sağlar. Bu da emiş gücü kaybını minimuma indirir. 4 lt. toz kapasitesi sayesinde uzun süre değiştirme gerektirmeden kullanabilirsiniz. Alerji filtresi ile toz parçacıklarını, evcil hayvan tüylerini %99.9 oranında yakalar ve hapseder. TriActive pro başlıklı model halı ve sert zemini derinlemesine temizler. Philips Performer Silent süpürge 66 dB ses seviyesi ile dilediğiniz zaman süpürge çalıştırma imkanı sunar.  Philips Performer Expert elektrik süpürgesinin fiyatı 2400 TL.

Karcher VC3 Premium


Otel, iş yeri gibi alanlar için ürettiği profesyonel elektrikli süpürgeleriyle tanınan Karsher markasının ev ürünleri de oldukça iddialı. Toz torbasız VC3 Premium elektrikli süpürge çoklu siklon teknolojisine ve yüksek emiş gücüne sahip. Hepa filtre sistemine sahip model; alerjenler ve en ince partikülleri de çekebiliyor. Sert zemin, halı ve parkelerde kullanıma uygun. Karcher süpürgeler genelde benzer kaba bir görüntüye sahiptir. VC3 Premium, siklonlu süpürge olmanın da getirisiyle çok daha şık bir görünüme sahip. Elektrikli süpürgenin fiyatı yaklaşık 550 TL.

Fantom DC 4300 4 Çeker

Fantom-DC-4300-Elektrikli-Supurge

Toz torbalı süpürgeler içinde uygun fiyatı ve yüksek performansıyla dikkat çeken bir model. Yüksek emiş gücüne ve dayanıklı dış aksama sahip. 2,5 l toz kapasitesine sahip süpürge toz boşaltma ile uğraşmak ve yüksek ücretler ödemek istemeyenler için çok memnun kalacakları bir ürün. Fantom DC 4300 model süpürgenin fiyatı yaklaşık 500 TL.

Rowenta Silence Force

Son teknoloji ürünü siklonlu süpürgeler performans bakımından harikalar yaratsa da en çok şikayet edilen tarafı yüksek sesidir. Rowenta Silence Force elektrikli süpürge modelleri, ses yalıtımı sağlayan motor ve dış yüzey tasarımı ile bu sorunu çözmüş görünüyor. Motor izolasyonu ve aksesuar zinciri sayesinde 67db ile siklonlu süpürgeler sınıfının en sessiz modeli.

Elektrikli süpürgeleri birbirinden ayıran ve onları en iyiler arasına sokan özelliklerin belki de en önemlisi güçlü bir filtreleme sistemi. Toz ve partikülleri hazne içine çektikten sonra hava ile maksimum oranda ayrışma sağlayıp dışarıya tozdan arınmış hava vermesi, hem ortamın hijyeni hem de boşuna efor sarf etmemek için oldukça önemli bir kriter. Rowenta Silence Force, çoklu siklonik filtre sistemi ve Hepa 13 filtre sayesinde hava-toz ayrıştırmada oldukça başarılı bir ürün. Yüksek temizlik performansı sunan ve ses seviyesi düşük bir süpürge olan Rowenta Silence Force, özellikle geç saatlerde temizlik yapmak zorunda olanlar ya da bebekli aileler için son derece ideal bir model. Satış fiyatı ise 2400- 2800 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Eğer bu modellerin dışında sessiz ve güçlü bir elektrik süpürgesi arıyorsanız En Sessiz Elektrik Süpürgesi Tavsiyelerimize göz atmayı unutmayın.

Rowenta ROW RQ3719TA Compact Power


Rowenta Row Compact Power elektrikli süpürge, dikkat çekici tasarımı ve gelişmiş mono-siklonik filtre sistemi ile dikkat çekiyor. En çok tercih edilen elektrikli süpürgeler arasında yer alan Rowenta Row, sert zeminlerde A sınıfı toz toplama performansı ile mükemmel temizlik imkanı sunuyor.

Elektrikli süpürgeleri birbirinden ayıran ve onları en iyiler arasına sokan özelliklerin belki de en önemlisi güçlü bir filtreleme sistemi. Toz ve partikülleri hazne içine çektikten sonra hava ile maksimum oranda ayrışma sağlayıp dışarıya tozdan arınmış hava vermesi, hem ortamın hijyeni hem de boşuna efor sarf etmemek için oldukça önemli bir kriter. Rowenta Row Compact Power, çoklu siklonik filtre sistemi ve Hepa 13 filtre sayesinde hava-toz ayrıştırmada oldukça başarılı bir ürün. Kompakt tasarımı ile kolay depolama imkanı sunması da ürünü öne çıkaran detaylardan biri. Satış fiyatı ise 600-800 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Exit mobile version