Odungönder Nasıl Bir Site?

Odungonder.com dünyada odun gönderme hizmeti sunan ilk web sitesidir. Teymur Jahagir’in kurucusu olduğu Odungonder.com ekibi Farhad Saforov, İlham Akberli ve Musa Afondiyev olmak üzere toplam 4 kişiden oluşuyor.

Ekip bu işi hafta sonu projesi olarak yapmaya başlamış. Umduklarından fazla talep almaya başlamışlar. Odunlar yurdun dört bir tarafından dikkatle toplanıyor. Whatsapp’tan ve Twitter’dan özlü söz yazmanıza gerek kalmıyor özlü bir odun göndermek yeterli oluyor 🙂 . Peki nasıl gönderebiliriz? Diyenler için kısaca anlatalım. İlk olarak size odunluk yapmış olan birisi lazım. Odungonder.com adresine girin. Sipariş formunu doldurduktan sonra, ödemeyi (20.00 TL + kargo ücreti) yapıyorsunuz. Odunlar ortalama olarak 2 – 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Odungonder.com kesilen ağaçların arta kalan odun parçalarını özel ambalajlarla verilen adrese teslim ediyor.

odun gönder diyenler
odun gönder diyenler

1 Odun 1 Fidan eder mi? Bu sitede ediyor

Son günlerde oldukça popülerleşen bu siteyi özellikle mizahi anlayışı yüksek olan çiftler tarafından kullanılıyor. Gelelim işin en güzel kısmına. Odun Gönder sitesinin yapmış olduğu muhteşem bir proje var. Bu proje bize odunluğun iyi bir tarafı olduğunu gösteriyor. Odun her ne kadar kabalıkla özdeşleşmiş olsa da Odungonder.com doğadan aldığını doğaya vermek isteyen bir site. Size odun gönderildi diye üzülmeyin. Çünkü her odunla bir fidan bağışı yapmış oluyorsunuz. 1Odun- 1Fidan uygulaması bulunan site her gelen ödeme başına, TEMA aracılığı ile fidan bağışında bulunuyor. Adınıza bir fidan dikiliyor ve düzenlenen sertifika size gönderiliyor. Ekip yapılan bağış sayısının artmasıyla birlikte doğrudan TEMA ile resmi anlaşma yapmak istiyor. Bu yönüyle farklı yönlere evirilebilecek, insanları fidan bağışına teşvik edecek bir girişim.

Ödeme Nasıl Yapılıyor?

Kişisel bilgilerinizin güvenliği için sipariş formunu doldurmaya başladığınız andan itibaren, ödeme süreci sonuna kadar gerçekleşen işlemler güvenlik sertifikası ile korunmaktadır. Ödeme esnasında kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde 3. Kişiler tarafından görülmemektedir ve Odun Gönder tarafından kayıt altına alınmamaktadır. Odungonder. com’da VISA, Master Card ve American Express kartlarıyla ödeme yapabilirsiniz.

Exit mobile version