My Lands Nasıl İndirilir?

Dünya oyun tarihinde ilk defa, oyun parasını gerçek paraya bozdurma olasılığı bulunan ve sözünde duran, online web tabanlı bir çeşit gerçek zamanlı strateji ve savaş oyunudur (MMOG). Kısaca gerçek zamanlı fantezi savaş oyunudur. Oyun türkçe dil desteği ile tamamen ücretsiz, indirilmeden oynanabilir. Ayrıca bazı eşyaları direk satın alıp, oyunda daha fazla puan kazanabilirsiniz. Diğer tarayıcı oyunları gibi My Lands oynamak için herhangi bir PCden İnternete bağlamak yeterlidir. Confog’a göre My Lands 2011 yılının en güzel tarayıcı tabanlı oyunu olarak değerlendirilmiştir.

My Lands Nasıl Oynanır?

Oyun içinde kendi şehrimizi geliştirerek, yönettiğiniz yaratıkları veya şovalyeleri geliştirip, savaşlarda kullanabilirsiniz. Oyuncularına gerçek anlamda para dağıtan My Lands oyun sektöründe yeni bir çağ başlatmıştır. Savaşlardan kazandığınız ganimetlerden kazandığınız paraları ister oyun içinde harcayabilir isterseniz de oyunun anlaşmalı bankasından çekebilirsiniz.
Oyunun özel kaynağı olan Kara İncileri savaşlardan ve Tuzlu Göl mekanlarından toplayarak açık arttırma ile satış yapabilir kazandığınız paraları PayPal hesabınız ile gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

Oyunda Kara Elfler, Şövalyeler, Elfler ve Demonlar olmak üzere 4 farklı ırk bulunmaktadır. Oyunda 5 tip kaynak vardır: Kereste, Taş, Altın, Buğday ve Demir. Ayrıca, özel kaynak – Kara İnci (Kİ) bulunmaktadır.
Kereste — Merkez Bina ile Hızarhanede üretiliyor
Taş — Taş ocağında ve bazı dış mevkilerdeki Merkez Binada üretiliyor.
Altın — Dükkanda, Altın Ocağında ve bazı dış mevkilerdeki Merkez Binada üretiliyor.
Buğday — Değirmende üretiliyor.
Demir — Demir ocağında ve bazı dış mevkilerdeki Merkez Binada üretiliyor.

Çeşitli kahramanları, yetenekleri ve sihirleri ile My Lands oyununda bir strateji browser oyunundan beklediğiniz tüm heyecana ve paraya doyacaksınız.

My Lands Nasıl İndirilir?

1- My Lands oyunu ücretsiz olarak internet tarayıcıları üzerinden oynandığı için My Lands oyununu oynamak için herhangi bir indirme işlemi gerekmeyip kayıt olunması gerekmektedir. Bu linke tıklayarak veya “Kayıt Ol” tuşuna tıklayarak My Lands resmi sitesine kayıt olabilirsiniz.

My Lands Kayıt Ol

2- Açılan sayfada, oyunda yönetmek istediğiniz karakterinizin ırkını seçiniz. Ardından ikinci işlem olarak sunucuyu “OYNA” butona basıp seçiniz.
mylands-1-kayit

3- Biraz bekletecektir, aşağıdaki resimdeki gibi “Standart Register” butonuna tıklıyoruz.

mylands-2-registerbutonu
4- Açılan ekrandan, Oyundaki isminiz, kullanılacak şifre ve e-mail adresinizi girip “Kayıt Ol” butonuna tıklayınız.

mylands-3-kayitbilgileri

Şimdi size şehrinize isim vermenizi isteyecek. İsmi verip “OK” butonuna tıklayınız.

mylands-5-sehiradi

Oyun artık tamamen oynanmaya hazır. Oyun türkçe olduğundan, oyuna adapte olmanız kolay olacaktır. Verilen ön eğitim tarzında olan görevleri bitirip, oyunda ilerlemeye başlayın.

mylands-6-oyunhazir

Exit mobile version