Mitoloji Online Nasıl İndirilir?

Browser üzerinden oynanan Mitoloji Online oyunu tamamen ücretsiz olarak oyun severlere sunulmaktadır. Mitoloji Online oyununu oynayabilmek için diğer browser oyunları gibi PC’nizden internete bağlanmanız yeterlidir. 37Games tarafından yayınlanan Mitoloji oyunu Türkiye’ye özel olarak Türkçe yayınlanmıştır. 37Games’in Türkiye’de yayınladığı ilk oyun olan Mitoloji Online dışında bir çok türkçe browser oyunları geleceği duyurulmuştur. MMORPG türü olan Mitoloji online oyunundaki amacınız, görevler yaparak ileri seviyelere atlayıp, küçük bir ordu oluşturup Mitoloji Online dünyasındaki laneti ortadan kaldırmaktır.

Mitoloji Online Nasıl Oynanır?

Mitoloji Dünyasının üzerindeki lanet Titanların pandora kutusundan yayılmıştır. Bu laneti tabiki tek başınıza durdurabilmeniz imkansızdır. Olimpos dağındaki Tanrıların ve oluşturduğunuz bir grup askerin yardımı ile bu laneti durdurmaya çalışacaksınız. Ana göreviniz olan Titan ve lanetlerini kaldırmaya çalışırken, ek görev olarak zindanlara girebilir, haftalık ve aylık olarak oluşturulan özel hediyeli etkinliklere katılabilirsiniz. Girdiğiniz zindanlar ve katıldığınız etkinliklerle çok daha çabuk seviye atlayabilir ve güçlenebilirsiniz. Yunan mitolojisindeki tanrıların verdiği görevleri yaparak hızlıca seviye atlayacak ve kahramanınızı güçlendirecek eşyalar kazanacaksınız.

Mitoloji Online oyunu içinde Silahşör, Avcı, Büyücü, Şövalye ve Kahin olmak üzere 5 farklı sınıf bulunmaktadır. Ancak karakterinizle oyuna başladıktan sonra belli bir levelden sonra sınıfınızı seçebileceksiniz.

  • Silahşör: Yüksek canı ve üstün savaş gücü ile oldukça güçlü bir savaşçı sınıftır.
  • Büyücü: Oyun içinde büyü gücünü en iyi kullanabilen bir sınıf olmasına rağmen düşük can ve savunma seviyesi ile kullanılması zor bir sınıftır.
  • Avcı: Tek darbe ile düşmanları alt etmesi ile ünlü olan avcı sınıfı kesinlikle çok tehlikeli bir sınıftır. Ancak Büyücü gibi savunma ve can seviyesi düşüktür.
  • Kahin: Savunma direnci yükseltmesi ve can arttırıcı büyüleri ile her takımın olmazsa olmaz savaşçılarından biridir.
  • Şövalye: Tank olarak adlandırılan ve takımın koruyucusu olan şövalye sınıfı yüksek can ve savunma seviyesine sahiptir.
  • Oluşturduğunuz ordudaki savaşçıları yeteneklerine göre savaş pozisyonlarına koymak çok önemlidir. Çeşitli stratejiler uygulayarak savaşçılarınızın hangi konumda iken daha etkili olduğunu denemelisiniz. Geliştirdiğiniz strateji ile oyunda sizden daha güçlü yaratıkları alt edebilir çok daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.

    Oyun içinde satın aldığınız binek hayvanlarla savaşa katılırsanız, karakterleriniz ek özellikler kazanır. Aldığınız binek hayvanları binek taşları ile geliştirerek çok daha güçlü olabilirsiniz.

    Mitoloji Online Nasıl İndirilir?

    Mitoloji Online oyunu internet tarayıcıları üzerinden oynanan tamamen ücretsiz bir oyun olduğu için herhangi bir indirme işlemi yapmanıza gerek yoktur. Mitoloji Online oyununu oynayabilmek için bu linkten veya aşağıdaki “Mitoloji Online Oyna” butonuna tıklayarak üye olmanız gerekmektedir.

    Hemen Oyna

  • Mitoloji Online Oyna butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada sırayla e-mail adresinizi, parolanızı ve tekrar parolanızı girin. Bu bölümleri doldurduktan sonra “Hemen Oyna” butonuna tıklayın.
  • mitoloji-online-kaydol

  • Artık oyuna girmiş bulunuyorsunuz. Cinsiyetinizi belirledikten sonra Mitoloji Onlie Dünyasına giriş yapacaksınız. İyi Eğlenceler!
  • mitoloji-online-oyna

    Exit mobile version