Linkedin Bağlantı Nasıl Silinir?

Linkedin Türkiye’de dikkatimizi yeni yeni çekmeye başlamış olsa da iş hayatımızda önemli bir yer kaplayan sosyal medya araçlarından biri oldu. Profesyonel çevreye yeni bir bakış açısı katan linkedin eski usul elden cv verme yöntemini çöpe atacak gibi duruyor. Kullanıcılar linkedin hesapları üzerinden cv paylaşımında bulunabildiği gibi profesyonel çevreyle de bağlantı kurup sektöründeki gelişmeleri hızlı bir şekilde takip etme olanağı yakalıyor.

Kurduğunuz bağlantıları verimli bir şekilde değerlendirip profilinizi eksiksiz biçimde tamamladığınız takdirde linkedin aracılığıyla yeni iş fırsatları yakalamanız çok mümkün duruyor. Her şeyi eksiksiz tamamladınız ve linkedini verimli kullanmaya başladınız. Bazen uzun süredir etkileşimde bulunmadığınız bir linkedin bağlantısını arkadaş listesinden çıkarmak isteyebilirsiniz.

Peki kurduğunuz bağlantıları nasıl sileceksiniz ? Şimdi size linkedin bağlantı nasıl silinir, görsellerle destekleyerek aşamalı olarak anlatacağız.

Linkedin Bağlantı Silme Resimli Anlatım:

1. Öncelikle ana sayfanızın üst kısmında bulunan İletişim Ağı sekmesinden Kişiler’i seçiyoruz.(resim1)
2. Açılan Bağlantılar sayfasında bulunan Bağlantıları Kaldır sekmesine tıklıyoruz.(resim2)
3. Bağlantıyı kaldırmak istediğiniz kişinin yanındaki kutucuyu işaretleyip Bağlantıları Kaldır’a tıklıyoruz.(resim3)

Bağlantıyı kaldırdığınız kullanıcıya bağlantıya kaldırdığınıza dair bildirim gitmeyecektir. Kaldırılan bağlantıyı siz tekrar kurmadığınız sürece kullanıcı sizinle bağlantı kuramayacaktır. Bu kişiler tekrar bağlantı kurabilmeniz için kişiler listenizde görüntülenecektir.

Exit mobile version