Legend Online Nasıl İndirilir

Legend Online Nedir? 

Legend Online Android telefonlarınızdan, İOS cihazlarından ve internet tarayıcıları üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bir oyundur. Arkadaşlarınızla ve dünya üzerindeki diğer oyuncularla oynayabileceğiniz bir RPG – Strateji oyunudur. Şehir kurup, asker üretip kahramanlarını yönetme üzerine kurulu olan Legend Online oyununu elinizden bırakamayacaksınız. Ayrıca Legend Online Browser Oyunları arasından en çok oynanan oyunlardan birisidir.

Legend Online Nasıl Oynanır?

Legend Online’da kahramanınızı seçip krallığınızı kurduktan sonra asker üretimine başlayıp kahramanınızı geliştireceksiniz. Her ne kadar krallık kurup strateji yapmanız gerekse de Kahramanınızı yöneterek RPG tarzındaki savaşlarda da strateji yapıp savaşmanız gerekecektir. Kahramanınızı büyücü, yaycı veya savaşçı olarak seçebilirsiniz. Savaşlardan topladığınız ganimetler ile kahramanınızı çok daha güçlü yapabilirsiniz. Legend Online oyununda diğer strateji oyunlarından farklı olarak PVP modu bulunmaktadır. Multiplayer oyun modu sayesinde diğer oyuncularla Kahraman savaşları yapabilirsiniz ancak bu savaşlara sadece 50 seviye üstü oyuncular katılabilir. Legend Online’da İleri Seviye’de Atölye Sistemi, Savaş Alanları, Kader Sistemi, Hazine Sistemi gibi bir çok Etkinlik ile, oyuncularına her an aksiyon yaşama şansı sunmaktadır.

Legend Online Nasıl İndirilir?

Gerçek zamanla internet üzerinden oynana Legend Online sizi farklı bir savaş dünyasına taşıyacaktır. İnternet tarayıcıları üzerinden indirmeden oynayabileceğiniz bu oyunu ayrıca ios cihazlarınızda ve android cihazlarınıza indirerek ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz.

iPhone ve iPad’e Legend Online Nasıl İndirilir?

Legend Online ois işletim sistemli iphone ve ipadlerden oynanabilmektedir. Tamamen ücretsiz olan Legend Online oyununu bu linke tıklayarak itunes hesabınız ile telefonunuza indirebilirsiniz.
iPhone ve iPad İndir!

Android Telefonlara Legend Online Nasıl İndirilir?

Legend Online Android işletim sistemli telefonlarınızla da oynanabilmektedir. Tamamen ücretsiz olan Legend Online oyununu bu linke tıklayarak Google Mağazasından telefonunuza indirebilirsiniz.
Androide İndir!

İnternet Tarayıcısı Üzerinden Legend Online Nasıl Oynanır?

Legend Online oyununu bilgisayarınızda da rahatlıkla oynayabilirsiniz ancak üye olmanız gerekmektedir. Bu linke tıkladıktan sonra ya da “İnternetten Hemen Oyna” tuşuna tıkladıktan sonra açılan sayfada “Oyna” butonuna tıklayarak üye olma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Lİnke girdiğinizde 3 farklı yol ile üye olabilirsiniz.
İnternetten Hemen Oyna!

1- Facebook ile bağlan
Facebook hesabınız var ise “Facebook ile bağlan” tuşuna basarak form doldurma işlemlerini atlayarak, facebook hesabınız ile oynayabilirsiniz.

2- Google ile bağlan
Google ağına üye iseniz “Google ile bağlan” tuşuna basarak aynı şekilde form doldurmadan, google hesabınız ile oynayabilirsiniz.

3- Üye alarak bağlanma
Eğer ki Facebook ve Google hesaplarınızı Legend Online oyunu ile ilişkilendirmek istemiyorsanız, “Resmi Siteye Kayıt Ol” bölümünde
a)”E-Posta” kısmına kullandığınız email adresini yazınız.
b)”şifre Gir” kısmına kullanacağınız şifrenizi yazınız.
c)”Şifre Tekrar Gir” kısmına girdiğiniz şifreyi tekrar yazınız.
Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra internet tarayıcınızda Legend Online oyununu oynamaya başlayabilirsiniz.

Exit mobile version