Kripto Para Borsalarında Stop Loss Emri Nasıl Verilir?

Hızlı Geçiş Altcoin Nasıl Alınır? Kripto Para Borsasında Nasıl Para Kazanılır? Stop Loss Emri Nasıl Verilir? Kripto para furyası her geçen gün büyüyor ve Binance, Bittrex, Bitfinex, YoBit, Poloniex gibi altcoin exchange sitelerinde alım satım yapan insanların sayısı gitgide artmaya devam ediyor. Kimisi teknolojisine hayran olduğu kripto paralara yatırım yapıp gelişimlerini zevkle takip ederken kimisi kendisine en çok para kazandırabilecek coin’i bulup ucuz fiyattan alıp yükselince satarak para kazanmaya çalışıyor.Exchange sitelerinde alım satım yapmak bugünlerde çokça insanın kısa sürede yüksek miktarlarda paralar kazanmasına olanak sağlıyor. Bu da dünyanın her yerinden milyonlarca insanı bu borsanın içine çekiyor. Öyle ki exchange siteleri yoğunluğu kaldıramayıp üye alımlarını dondurmak ve altyapılarını geliştirmek zorunda kaldı.

Altcoin Nasıl Alınır?

Henüz Alcoin sahibi değilseniz ve borsaya nasıl atılacağınızı bilmiyorsanız Altcoin Nasıl Alınır? yazımızı okuyarak ekran görüntüleriyle anlatımı adım adım takip ederek kolayca başlayabilirsiniz.

Kripto Para Borsasında Nasıl Para Kazanılır?

Her ne kadar coin’lerin size para kazandırması çok olası olsa da yapacağınız bazı hatalar kazandığınızı kaybetmenize veya zarara girmenize yol açabilir. Borsanın ilk kuralı her zaman açgözlü olmamaktır. Kârınızı yapıp sattığınız sürece kaybetmezsiniz. Ancak aynı coin’in daha da fazla yükselmesini beklerseniz kısa vadede yaptığınız kârı kaybedebilirsiniz.Teknolojisine, ekibine ve iş planına güvendiğiniz coin’leri elinizde bulundurun. Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmak size yalnızca zarar verir. Eğer uzun vadeli bir yatırım yapmak istiyorsanız iyice araştırıp öğrenmeden o coin’e paranızı koymayın.Stop loss emrini kullanın. Stop loss, satın aldığınız coin’in düşüşe başlaması durumunda sistemin otomatik olarak o coin’i elinizden çıkararak zararın önüne geçmesidir.

Stop Loss Emri Nasıl Verilir?

Stop Loss emri vermek için coin’i satın aldığınız fiyatın belirli bir oranda altına satış emri vermelisiniz. Yani diyelim ki Ripple alacaksınız ve Ripple’ın şu anki market fiyatı 0,00012014 BTC. Biz Ripple için Limit kısmında Sell XRP bölümünden 0,00011514 BTC’ye satış emri verirsek Ripple düşüşe başladığında bizim belirlediğimiz fiyata geldiğinde sistem elimizdeki Ripple’ları satacak ve düşüşün devamından biz etkilenmemiş olacağız. Price kutucuğuna fiyatı, Amount kutucuğuna da kaç tane satılmasını istediğinizi girerek Sell butonuna tıklamanız yeterlidir. Dilerseniz alttaki yüzdeli sayıları seçerek çeyreğini, yarısını, yüzde 75’ini veya tamamını otomatik olarak seçmesini sağlayabilirsiniz.

Exit mobile version