Instagram Nasıl Açılır? Instagram Hesap Açma Rehberi

Instagram, fotoğraf düzenleme ve paylaşımına olanak veren bir sosyal ağdır. Akıllı telefonlarınızla çektiğiniz ya da bir yerden bulduğunuz fotoğrafları size sunduğu filtreler sayesinde değiştirerek paylaşmanıza yarayan instagramda arkadaşlarınızı takip ederek onların paylaştığı fotoğrafları beğenebilir, yorum yapabilir ve kullanılan etiketler (#hashtag) ile fotoğraflar içinde aramalar yapabilirsiniz.

instagram nasıl açılır?

Öncelikle instagram hesabı açmanız için ios, android veya windows 8 veya üzeri işletim sistemli bir akıllı telefona ya da tablete sahip olmanız gerekiyor, çünkü instagram sosyal ağı sadece mobil telefonlar ve tabletler üzerinden kullanılan bir sosyal ağdır. Uygulamayı indirip bir kullanıcı açtıktan sonra hesabınızı bir bilgisayardan da görüntüleyebilirsiniz.

instagram hesap açma ve kullanmaya başlama

Öncelikle işletim sisteminize göre instagram uygulamanızı telefonunuza ya da tabletlerinize indirmeniz gerekmektedir. Bu linklerden instagram uygulamasını indirme işlemini yapabilirsiniz.
Apple ios – indir!

Android – indir!

Windows Phone – indir!

instagramı indirdikten sonra yeni hesap açmak için yapmanız gereken işlemler sırasıyla şu şekildedir;

instagram_ekran_goruntusu

İnstagram hesabı açtıktan sonra kişi bul seçeneği ile telefon rehberinizde kayıtlı kişilere, diğer sosyal ağlarda arkadaşınız olan kişilere ulaşabilir ve onları instagramınızda takip edebilir, paylaştıkları fotoğraf ve videoları beğenebilirsiniz.

ilgi duyduğunuz herhangi bir konuda istediğiniz etiket ile arama yapabilir ve dünyadaki diğer instagram kullanıcılarının o etiketle paylaştıkları fotoğraf ve videolara ulaşabilirsiniz. Mesela örnek vermemiz gerekirse moda ile ilgilenen bir kişi arama kısmında #moda, #fashion, #fashiontrends tarzında hashtagleri arayabilirsiniz.

İnstagram fotoğraf ve video paylaşımı kurgusu üzerine kurulmuş bir sosyal ağ ve siz de çektiğiniz fotoğraf ve videolarla bu dünyaya katılabilir ve keyfini çıkarabilirsiniz. Daha fazla beklemeyin ve hemen instagram’da bir hesap açın ve bu eğlenceli dünyaya katılın ve Nasilnetwork hesabını da takip etmeyi unutmayın!

Exit mobile version