Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

Çağımız teknoloji çağı olduğundan dolayı 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği birçok sosyal ağ vardır. Bunlardan bir tanesi de dünyanın en büyük fotoğraf ve video paylaşım sosyal ağı olan Instagram’dır.

Kullanıcı sayısı oldukça fazla olan Instagram; fotoğraf ve video paylaşımı yapılan, takip edilen ve takipçilerden oluşan bir ağdır. Dilerseniz paylaşımlarınızı herkese açık bir şekilde yapabilir, dilerseniz de profilinizi gizleyebilirsiniz. Fotoğraflarınıza farklı efektler vererek mükemmel beğeniler elde etmenizi sağlayabilir. Kimi zaman gezdiğimiz yerleri, kimi zaman en güzel anılarımızı paylaşırız, ölümsüzleştiririz. Günümüzde instagram  e-ticaret aracı olarak da kullanılıyor. Satıcılar ürünlerinin fotoğraflarını koyarak reklamını yapıp takipçi sayısını arttırabiliyor. Hayranlık duyduğumuz ünlü yazarları, sevdiğimiz sanatçıları, bilgi içerikli sayfaları takip ederek bilgi sahibi olmamızı ve onların sosyal yaşantısına da tanıklık etmemize olanak sağlıyor. Artılarını saymakla bitiremediğimiz bu teknoloji ağı diğer sosyal ağlar gibi sevdiklerimizle DM yoluyla iletişim kurmamızda da aracı olmaktadır.

Instagram’ın en güzel özelliklerinden biri de güncellenerek yeni içeriklerle kullanıcılarına  sunmasıdır. Fakat bazen memnuniyetsiz kalınan durumlar da olabiliyor. Bazı sebeplerden dolayı İnstagram hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Bu konuda yardımcı olabilecek adımları şu şekilde sıralayabiliriz;

Ve tüm bu adımları tamamladıktan sonra hesabınız tamamen silinecektir.

  1. Instagram hesabınızı silerken dikkat etmeniz gerekenler;
Exit mobile version