H&M Online’dan Nasıl Alışveriş Yapılır?

H&M Nasıl Bir Marka?

H&M ismini “Hennes & Mauritz”in kısaltmasından alan İsveç markası 1947’de kurulmuş olup,  yenilikçi tasarımlarıyla dünya çapında tanınan bir firma haline gelmiştir. 60’ın üzerinde ülkede 4000 mağazasıyla müşterilerine her yerde ulaşan kuruluş, bünyesinde H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday and & Other Stories gibi giyim markalarının yanı sıra H&M Home gibi ev aksesuar markası da bulundurur.

Adım Adım Nasıl Alışveriş Yapılır?

Ürünleri her ne kadar bazı e-satış sitelerinde sunulmuş olsa da, internetteki ana tanıtımı kendi web sayfası aracılığıyla yapmaktadır. Ana sayfasında “Kadın”, “Erkek”,”Çocuk” gibi giyim kategorilerin yanı sıra ev ürünleri için “Home” adlı bölüm de mevcuttur.  Ayrıca aynı sayfada yeni ürün katalogları ve indirimdeki ürünleri için ayrı kısımlarla açıklamalar yapılmaktadır.

Giyim ürünleri ayrıntılı şekilde ayrılmış olup, bölümler sadece giysi türüne göre değil ayrıca yeni ürünler, sürdürülebilir ürünler ve premium quality gibi farklı türlerde eklenmiştir. Ürün sayfalarında ayrıntılı açıklamalar ve ürün içerikleri bulunmaktadır. Ayrıca ürünün farklı renk seçenekleri de sunulmuştur. Ürün adlarına göre kategorilerin yanı sıra trend, party, spor, ofis giyimi ve premium gibi konseptlere göre de alt kategoriler oluşturulmuştur.

H&M Online Alışverişin öne çıkan özelliklerinden biri de beğendiğiniz ve satın almak istediğiniz ürünün alt kısmında “Tarz Oluşturun” başlığı altında ilgili ürünle kombinlenebilir öneriler sunmasıdır. En alt kısımda da ilgilendiğiniz ürünle benzer ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

H&M Online Alışveriş

İndirim Nasıl Kazanılır?

Kategorilerde “İlham” kısmı altında “Yeni Açılışlar” başlığıyla yeni mağazalar hakkında duyurular yapılmaktadır. İndirim fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz.

Ayrıca arkadaşınıza alacağınız hediye kartıyla onu güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. 5 TL ve 300 TL arasında yüklemek yaparak istenilen ürün ve mağazada kart kullanılabilir.

H&M App Store Uygulaması

Online alışveriş konusunda gittikçe popüler olan uygulamaların bir örneği H&M için de bulunmaktadır. Iphone’unuzun App Store uygulamasından H&M’i aratarak web siteyle entegre çalışan bu uygulama sayesinde kampanyaları takip edebilir, beğendiğiniz ürünü favorilere ekleyebilir ve kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

H&M Android Uygulaması

Android işletim sistemine sahip telefonunuzda, Play Store uygulaması aracılığıyla uygulamayı indirebilirsiniz. Alışveriş yapmanın yanı sıra; son trendleri takip edebilir, indirimler konusunda uyarılar alabilir ve GPS sayesinde en yakın mağazayı otomatik olarak bulabilirsiniz.

H&M Online alışverişte Visa Kart ya da Master kart kullanılmaktadır. Bunun dışında hediye çekleri ile de alışveriş yapabilirsiniz. Teslimat süreleri genellikle 1-3 iş günü olarak belirlenmiştir.

İyi alışverişler.

Exit mobile version