Hepsiburada.com Nasıl Bir Site?

Hepsiburada.com Nasıl Bir Site? İşte Türkiye’nin alışveriş konusunda en büyük sitelerinden birisi olan Hepsiburada.com ile ilgili, merak ettiğiniz tüm detaylar..

Hepsiburada.com 1998 yılında kurulmuştur. İlk adı Infoshop.com.tr olan site Hepsiburada.com adını sonradan almıştır. Türkiye’nin en büyük alışveriş siteleri arasına giren bu siteyi 6 madde ile inceleyelim.

1. Ürün çeşitleri?

hepsiburada.com ürün seçenekleri
hepsiburada.com ürün seçenekleri

Bu sitede a’dan z’ye her şeyi  bulabilirsiniz. Ürün çeşitliliği ve birçok marka bulunması kıyaslama şansını bizlere veriyor.

2. Sipariş verirken nelere dikkat edilmeli?

Siparişlerin zamanında ve eksiksiz olarak adresinize gönderilmesi için teslimat ve fatura adresinizin de o şekilde olduğundan emin olun. Tüm gönderiler adrese ve ilgili kişiye teslim edilir. Kargo şubelerinden ürün teslimi yapılmaz. Alıcı adreste bulunmaması durumunda kimlik kontrolü ile birinci derece yakınına teslimat yapılır. Fatura adres bilgileri sipariş onayından sonra değiştirilemez. Bu sebeple fatura bilgilerinizin doğruluğundan emin olmadan işlemi onaylamayın.

3. Ürün satın alma işlemi

Kredi kartı/Banka kartı Havale/EFT gibi ödeme kolaylıklarının yanı sıra kapıda ödeme seçeneği de mevcuttur. Kapıda nakit ödeme yapabilmek için ürünlerin toplam bedeli en az 100 TL olması gerekir. (Fakat doğrudan tedarikçi firmadan adresinize gönderilen bir üründe kapıda ödeme yapılamaz.)

4. Ürün değişim koşulları

Satın alınan ürün renk/beden/model veya başka bir ürün ile değişimi yapılmamaktadır. Aldığınız ürün arızalı veya bozuk çıktıysa “Ürünün onarılmasını istiyorum” formunu doldurun. Ürünün hiç bir aksesuarı eksik olmadan aldığınız gibi olması gerekiyor. Size verilen kargo gönderi numarası ile Yurtiçi kargoyla ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

5. İade şartları

Ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Ürünü iade etmek istiyorum formunu doldurun. Ürünü aldığınız şekilde zarar görmeden hediye olarak verilen promosyonlu veya kampanyalı ürünle birlikte iade gerekiyor. Size gönderilen kargo kodu ile Yurtiçi kargodan ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. İadesi onaylanan ürünün

2 iş günü içinde ürün bedeli tarafınıza ödeniyor.

6. Para iadesi nasıl yapılıyor?

Ödemenizi kredi kartı kullanarak taksit yaptırdıysanız tutarın tamamı sahibi olduğunuz kredi kartınızın bankasına tek seferde ödenir. Banka bu tutarı kredi kartınıza her ay taksit tutarı kadar yatırır ve çeker (ekstreye + ve – olarak yansır). Ödemeyi Havale/EFT yoluyla yaptıysanız bildirdiğiniz hesaba en kısa sürede yatırılır. Eğer kapıda ödeme yaptıysanız siteye e-posta veya telefonla ulaşarak IBAN bilgilerinizi iletebilir ya da sitedeki “IBAN bilgilerim” bölümünden hesap bilgilerinizin girişini yapabilirsiniz.

İndirimler: Mobil uygulama alışverişi indirimi

hepsiburada mobil uygulama indirimi
hepsiburada mobil uygulama indirimi

Hepsiburada.com’dan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, iOS ve Android (iPhone ve Samsung, Huawei ve LG gibi akıllı telefonlar) mobil uygulama alışveriş indirimi var.

Mobil uygulamadan yapacağınız 100 TL’lik alışverişlerinizde, Hepsiburada 25 TL indirim çeki sunuyor. İnternette çeşitli fırsat forumlarında (Donanımhaber ya da diğer siteler) Hepsiburada.com indirim çeklerinin konuları açılmaktadır, eğer indirim kodu arıyorsanız Mobil uygulama indirimine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version