Grand Prix Racing Online Nasıl İndirilir?

Grand Prix Racing Online, Formula 1 motor sporunun menajerlik tarzında oyunudur. Kısaca tüm dünya “GPPRO” diye isimle bilir. GPRO oyunu oldukça farklı bir oyun tarzına sahip olduğu için diğer tarayıcı oyunları arasından farklılık göstermektedir. Oyun web tarayıcı üzerinden indirmeye ihtiyaç duyulmadan ücretsiz ve türkçe olarak oynanır. Kendi takımınızı oluşturabilir ve size ilk aşamada verilen basit bir araç ile yarışlara katılabilirsiniz. Oyun tamamen F1 motor sanatına yöneliktir. Grand Prix Racing Online, basit bir flash oyuna benzemez. Bu oyun sanki gerçek bir F1 yarışını tribünde izlermişçesine , oyuncuya gerçeklik hissi katar. Oyunu gerçek kılan şey, ayrıntılar üzerinde durulmasıdır. Yarış esnasındaki rüzgar, hava basıncı, nem hatta yağış durumlarındaki lastik türünün zorunlu seçiminden tutun, rüzgarlık türlerine, motor aksamlarına kadar araca alabileceğiniz özel modifikasyonlar bulunur. Yarışların yapıldığı ülke ve türbin, yarış esnasındaki değişken ortamların hassasiyetini belirler.

Grand Prix Racing Online’ de onlarca markanın yüzlerce modeline ait F1 araçları seçebilirsiniz. Ilk aşamada size sıradan bir F1 aracı veriliyor. Size verilen bu F1 aracını, sanal modifikasyon atolyesinde değişikliğe tabi tutabilirsiniz. Oyun esnasında veya lobby’de beklerken dünya çapında oynayan oyuncularla dahi chat kısmından sohbet edebilirsiniz. Haftanın belli zamanlarında 2 yarış düzenleniyor. Oyuna daha fazla zaman ayırabilen oyuncular daha iyi sürücüler seçerek diğer oyunculara karşı kazanma şanslarını arttırırlar.

Grand Prix Racing Online Nasıl İndirilir?

Grand Prix Racing Online web tarayıcısı üzerinden oynanan bir oyun olduğundan dolayı pyunu oynamak için hiçbir indirme işlemi gerekmemektedir. Yalnızca Grand Prix Racing Online oyun anasayfasına gidip üye olmanız yeterlidir.

2- Site Türkçe dile sahiptir ve açılan sayfada “Şimdi Kayıt Olun” butona tıklıyoruz.

grand-prix-racing-1-kayit

3- Açılan ekranda aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi istenilen bilgileri giriyoruz. E-mail adresinizi, oyunun aktivasyonunu yapabilmeniz için girmeniz gerekiyor.

grand-prix-racing-online-2-kayitbilgileri

Kayıt olduktan sonra kullanıcı adı ve şifreniz ile girişinizi yapıp yarış saatinden önce gerekli araç ayarlamanızı yapabilirsiniz.

Exit mobile version