Garanti Bankası Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Yatırım denince akla ilk gelen yöntemlerden biri altındır. Birikmiş parayı yastık altında tutmaktansa bir yatırım aracı ile değerlenmesini izlemek herkes için daha cezbedicidir. Altına yatırım yapmanın en güvenli ve kolay yolu da bankada altın hesabı açtırmaktır. Altını evde saklamak güvensiz olacağından bankalardaki altın hesaplarına yönelebilirsiniz. Üstelik vadesiz hesap açabileceğiniz gibi, çoğu bankada vadeli altın hesabı açarak zamanla altınınızı arttırmanız da mümkün.

Garanti bankası, müşterilerine altın hesabı açma imkanı sunan bankalardan biri. Hem vadeli hem de vadesiz altın hesabı seçenekleri bulunuyor. Türk lirası ve Amerikan doları ile işlem yaparak paranızı altına çevirebiliyorsunuz.

Vadesiz Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Garanti bankası müşterileri için altın hesabı açmak oldukça basittir. 444 0 333 telefon numarasını arayarak müşteri hizmetlerinden yardım alarak kolayca vadesiz altın hesabı açabileceğiniz gibi Garanti bankası internet sitesine şifrenizle girerek de kısa sürede hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Vadesiz altın hesabınızda TL ve USD karşılığında gram altın alabilirsiniz. Minimum işlem sınırı 1 gram, maksimum 3000 gramdır. Hesap işletim ücreti ve işçilik ücreti gibi ekstra masraflar ile de karşılaşmadan güvenle altınınızı saklayabilirsiniz. Aynı zamanda başka hesaplar ile Garanti bankası altın hesabınız arasında altın havalesi yapmanız da mümkün.

Birikimli Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Garanti bankasında birikimli altın hesabı açmak da aynı vadesiz hesap açmak gibi kolay bir işlemdir. Vadesiz altın hesabında olduğu gibi birikimli altın hesabını da Garanti bankası müşterileri 444 0 333 numaralı müşteri hizmetlerinden veya Garanti internet şubesinden kolayca açabilirsiniz. Garanti bankası müşterisi değilseniz en yakın Garanti şubesine giderek işlem yapabilirsiniz.

Birikimli altın hesabında da TL ve USD karşılığında gram altın alabiliyorsunuz. 1 gramdan başlayan tutarlarla düzenli ödemelerinizi yapabileceğiniz birikimli altın hesabınızda hesap işletim ücreti ve işçilik ücreti ödemezsiniz.

Exit mobile version