FLV Player Nasıl İndirilir?

FLV Player flv uzantılı videoları oynatmanızı sağlayan sade ve küçük bir programdır. İnternet üzerinde oynatılan bir çok video flv formatında kaydedilmektedir. Ancak buna rahmen bir çok medya oynatıcısı flv uzantılı videoları oynatmamaktadır. Bu durumda videoyu oynatmak için indirip formatını değiştirmeniz gerekmektedir ya da FLV Player’ı indirerek sorunsuz şekilde videoyu izleyebilirsiniz. 2014 yıının en çok indirilen programı olan FLV Playerı indirmek tamamen ücretsizdir.

FLV Player Nedir?

Flv Player’ın sade tasarımı ile yüksek performans vermektedir. MPEG, 3GP, MP4, WMV, TOD, AVI, ve M4V gibi formatlarıda oynatabilmektedir. Ayrıca DVD ve CD’leri de oynatma özelliği bulunmaktadır. FLV Player sadece video oynatmayıp ses dosyalarını da oynatmanıza, listeler oluşturmanıza olanak sağlar. Arayüzünün sadeliğinin yanısıra programın alt bölümünde ihtiyacınız olan tüm menüler bulunmaktadır. Program ile ilgili ayarlara ulaşmak istediğiniz zaman ana ekran üzerinde iken farenizin sağ tuşuna tıklayarak FLV Player ayarlarına ulaşabilirsiniz. FLV Player ile ekolayzır, bas gibi ses ayarlamalarını yapabilir, çalma listeleri oluşturabilirsiniz.

FLV Player Nasıl İndirilir?

1- İlk olarak bu linkten veya aşağıdaki “FLV Player İndir” butonundan FLV Player’i indirmek için sitesine gidiyoruz.

FLV Player İndir

2- Açılan sitede “YÜKLE” butonuna tıklıyoruz.

flv_oynatma

3- Yüklendikten sonra FLVPlayerSetup.exe dosyasını çalıştırınız. FLV playerı yüklemek için uygulamayı açtıktan sonra “Next” butonuna tıklayınız.

flv_indir

4- FLV Player’ı yüklerken Yandex programını da yüklemeye çalışacaktır. Yandex uygulamasının tiklerini kaldırdıktan sonra “Next” butonuna tıklayınız.

flv_player_indir

5- Bu aşamadan sonra 3 farklı program daha yüklemeye çalışacaktır. Qihoo 360 programı için indirmemek için “Decline” butonuna tıklayınız. Dilerseniz “Next” tuşuna basarak yükleyebilirsiniz.

flv_player_indirme

6- Sırada Sweetpage uygulaması var. Bu uygulamayı indirmek istemiyorsanız “Decline” butonuna tıklayıp devam edebilirsiniz. Dilerseniz “Next” tuşuna basarak yükleyebilirsiniz.

flv_player_yukle

7- Sırada RegClean Pro programı var. Bu uygulamayı indirmek istemiyorsanız “Decline” butonuna tıklayıp devam edebilirsiniz. Dilerseniz “Next” tuşuna basarak yükleyebilirsiniz.

flv_player_yukle

8- FLV Player yüklemeniz başlayacaktır. Yüklendikten sonra “Next” butonuna tıklayınız.

flv_player_nasil_indirilir

9- Artık FLV Player bilgisayarınıza yüklenmiştir. “Finish” butonuna tıklayarak yüklemeyi tamamlayın. Artık flv uzantılı videolarınızı bilgisayarınızda oynatabilirsiniz.

flv_player_nasil_yuklenir

Exit mobile version