Evpera’da Alışveriş Nasıl Yapılır?

Evpera ev dekorasyon ürünü ve iç dekorasyon aksesuarları satan online bir alışveriş platformudur. Ayrıntılı olarak bölümlendirilmiş olan aksesuarlar sayesinde kaliteli ve estetik bir ev dizaynına sahip olabilir ve yaşam tarzınızı eşyalarınızla yansıtabilirsiniz.

Ev aksesuarları refah tüketimi diye adlandırılan gruba en iyi örneklerden biridir. Evde bulunan eşyalar, kişinin sahip olmayı istediği veya bulundurduğu özellikler hakkında ipuçları verebilir.

Evpera Nedir? Evpera’da Ne Tür Ürünler Satılmaktadır?

Evpera klasik bir zücaciye alışveriş sitesine göre daha spesifik ve orijinal türde koleksiyon ve setlerin olmasıyla diğer örneklerinden ayrılıyor. Sitede biblolardan dekoratif fenerlere, takı kutularından aynalara kadar farklı çeşitte ürünler bulunmaktadır. Bu tür aksesuarlar insanların yaşam biçimlerini yansıtır, sosyal sınıflarıyla ilişki kurulmasında sembolik rol oynar.

Evimiz için yaptığımız alışverişlerle hem kendimizle hem de çevremizdekilerle iletişimde bulunmuş oluyoruz. Bilinçli ya da bilinçsiz, satın aldığımız aksesuarlarla benliğimiz arasında bir bağ kurarız ve bu ürünleri birer parçamız olarak görürüz. Kaliteli ve estetik ev aksesuarları gücün de bir sembolü olarak düşünülebilir. Kısacası bu eşyalar insanların kendilerini tanımlamasında bir araç haline gelmiştir.

Evpera’ya Nasıl Üye Olunur? Nasıl Giriş Yapılır?

Evpera sadece proje müşterilerine özel satış yapan bir sistemdir. Proje müşterisi olmak için davetiye yoluyla üyelik almanız gerekmektedir. Davetiye yoluyla üyelik alınan sitede, ana sayfada “Bir Davetiye İste” başlığına tıklayıp, çıkan sayfada e-mailinizi yazdıktan sonra davetiye talep edebilirsiniz.

Üyelerin e-posta adresiyle giriş yapma seçeneğinin yanında, kayıtlı üyeler siteye facebook ve twitter hesabı üzerinden de giriş yapılabilmektedir. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız evperacom@gmail.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Evpera Online Satış

Üye olduktan sonra, kategorilere göre arama yaparak istediğiniz ürün türüne ulaşabilirsiniz. Eşyaların sol alt köşesinde fiyatını göreceksiniz. Almak istediğiniz ürünün üstüne tıklayarak sayfasına gidebilir ve ödeme işlemine başlayabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz ürünleri beğenilerinize ekleyebilir veya ürünler hakkında yorum yapabilirsiniz.

 

 

Exit mobile version