Evimitut.net Nasıl bir Site?

Eski bir Türk filminde, ‘Emlak komisyonu sadaka değil, kazanılmış bir haktır’ ifadesi geçer. Herkes hizmetinin karşığılını almalıdır tabii ki, ancak bu karşılıkların ‘çok fahiş’ noktalara geldiğini düşünen bir girişimci, ev için zor denkleştirdiği bütçesinin bir kısmını komisyonculara vermek istemeyenlere özel, bir sosyal girişim başlattı.

Baktığınız evin iyi ya da kötü yönleri ilanda!

Sitenin diğer ilan sitelerine nazaran en önemli yönü, evin ilanını veren kişilerin iyi ya da kötü yönlerini belirtiyor olması. Örneğin, ev harika ancak üst komşu sese tahammül edemiyor olabilir. Bu bilgiyi, yalnızca Evimitut’da görebilirsiniz. 🙂

Evde ecvil hayvan beslenmesiyle ilgili olarak, bina sakinleri ne düşünüyor?, ya da evin faturaları ne kadar geliyor?.. Sanki arkadaşınızın evine yerleşir gibi sadece onlardan duyacağınız bu samimi bilgiler, evimitut.net’te yer alıyor. Site de zaten tasarımından en ince detaylarına kadar, bir arkadaş samimiyetinde.

evimitut.net nasıl bir site

Yalnızca ev değil, oda kiralamak için de ilan vermek mümkün

Evimitut’a baktığınızda, dünyada Airbnb modeli ile popüler hale gelmiş oda kiralama gibi seçeneklerin de yer aldığını görüyoruz. Eğer odanızı kiralamak istiyorsanız, ya da dubleks evinizin bir katını kiralamak istiyorsanız sitede ilan verebilirsiniz. Aradığınız eşyalı, hazır bir odaysa, nezih bir ortama adım atmak istiyorsanız, Evimitut ilanları, Facebook’taki ‘ev arkadaşı aranıyor grupları ya da sayfalarına nazaran çok daha güvenli, kontrollü.

evimitut.net sitesinden ilanlar
evimitut.net sitesinden ilanlar

İletişimi, doğrudan ilanı veren kişinin mail ya da telefon adresi üzerinden sağlayabilirsiniz.

Evimitut projeleri: Yakında ikinci el eşyalar da satılabilir

Projenin devamında, garage sale konseptinin de yer alabileceği söyleniyor. Bu demek oluyor ki, ikinci el eşyaların satımı ile ilgili bir model de geliştirilebilir. Yayında olduğu 2 yıllık süre içinde, birçok kişinin ilgisini çeken ve beğenisini toplayan evimitut.net, oldukça ilgi çekici bir girişim, ve şimdiden ismini önemli ilan siteleri arasına yazdırdı.

Exit mobile version