ESET NOD32 Nasıl İndirilir?

Antivirüs yazılımı denince akla “NOD32” gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler. Sisteminiz ne olursa olsun daha iyi bir Antivirüs yoktur. ESET NOD32 Antivirus, AV-Comparatives tarafından 2006 ve 2007 yıllarında “En iyi Antivirüs çözümü” seçildi.

NOD32 Windows, MacOS, Linux ve Mobile olarak her yerde yanınızdadır.En güzel özelliklerinden biriside sistemi aşırı fazla yormaması ve yüklenmemesidir. Gerek iş programları gereksede oyun oynarken sistemi çok fazla yormadığı için tercih edilmektedir. My Eset adındaki bulut (CLOUD) yöntemiyle herhangi bir işletim sistemine yüklediğinizde o hesaba tanımlı diğer cihazlara da ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim sistem özellikleri ve yüklenmesi kısmına.

Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim sistemiWindows 2000 / XP / Vista , Windows 7
İşlemciIntel® / AMD® 32-bit(x86) ve 64-bit(x64)
HDD35 MB

Deneme Sürümü ESET NOD32 Nasıl İndirilir?

1- İlk olarak bu linkten veya “Antivirüs Programı İndir” butonuna tıklayarak ESET NOD 32 Antivirüs programını indiriyoruz.

Antivirüs Programı İndir

2- Eset Nod32 Antivirüs indikten sonra çalıştırın.Sonra çıkan ekranda evet’i tıkladıktan sonra İleri butonuna basıyoruz.

esed_nod_32_antivirüs

3- İleri tuşuna bastıktan sonra gerekli indirme işlemleri bittiği zaman bitir(Finish) tuşuna basıyoruz.Sonrasında otomatik sistem taraması yapacaktır ve sistemi korumaya başlayacaktır.

Satın Alınan ESET NOD32 Nasıl İndirilir?

1- İlk olarak bu linkten veya “Antivirüs Programı Satın Al” butonuna tıklayarak ESET sitesinden ESET NOD 32 Antivirüs programını satın alıp indiriyoruz.

Antivirüs Programı Satın Al

2- Eset Nod 32 Antivirüs programını çalıştırıyoruz.Sonrasında ileri(Next) tuşuna basıyoruz.

esed_nod_32_antivirüs_satin_al

3- İleri(Next) tuşuna bastıktan sonra, işaretli yerlere tıklayıp yukleme ekranına ulaşılır.

esed_nod_32_antivirüs_yukleme

4- Sonrasında yükleme işleminde gerekli indirmeler ve güncellemeler yapıcaktır.

esed_nod_32_antivirüs_yukle

5- Güncelleme ve indirme işlemi bittikten sonra 1.seçeneği seçiyoruz ve İleri(Next)’e basıyoruz.

esed_nod_32_antivirüs_indir

6- Açılan pencerede “Genel(Typical) yükleme” ve “Özel(Custom) yükleme” seçenekleri belirecektir. “Genel yükleme” ile önerilen ayarları yükleyebilirsiniz. Seçeneğinizi seçtikten sonra “İleri(Next)” butonuna tıklayınız.

esed_nod_32_antivirüs_satin_alma

7- Her gün yeni virüslerle güncellenen altyapı sistemiyle sizin hiçbir virüs tehditini bilgisayarınızın atlamaması için Eset Live Grid adı altında bir tehdit algılayıcı sistemi yükleyip yüklememe işlemini seçtikten sonra İleri(Next) diyoruz.

esed_nod_32_antivirüs_live_grid

8- Şimdiki işlemde sizden beklenmeyen bir uygulama yüklendiğinde tehdit algılayıp algılamayacagını seçtikten sonra aktif hale gelen İleri(Next) tuşuna basıyoruz.

esed_nod_32_antivirüs_programi

9- Yükle(Install) tuşuna basıyoruz ve yükleme işlemi başlıyacaktır.

esed_nod_32_antivirüs_install

10- Yükleme işlemi sırasında güvenlik için izin isteyecektir evet tuşuna tıkladıktan sonra yükleme işlemi devam edicektir ve sonrasında Bitir(Finish) tuşuna basıyoruz.

installing_esed_nod_32_antivirüs

11- Bilgisayarı yeniden başlatmayı tavsiye ediyoruz sonrasında tekrar virüs altyapı güncellemesi yapıp sistemi hazır hale getiricektir.Kısa süreli bir güncelleme sonunda bilgisayarınız tüm zararlı yazılımlara karşı korunmaya başlayacaktır. Dilerseniz bilgisayarınızı tarayarak, bilgisayarınızdaki var olan zararlı yazılımları temizleyebilirsiniz.

Exit mobile version